Sygeplejerske til vores Intensivafsnit, er det dig? – Region Midtjylland – Horsens

Bliv en del af vores dedikerede faglige fællesskab.

Vi søger en sygeplejerske med klinisk erfaring til en fast stilling på 37 timer pr. uge med tiltrædelse den 1. juni 2021 eller efter aftale.

Intensiv afsnittet på Regionshospitalet Horsens modtager voksne såvel kirurgiske som medicinske patienter, med ét eller flere organsvigt. Afsnittet består af 8 intensive behandlingspladser.
I weekender og helligdage varetager vi desuden pleje og behandling af opvågningspatienter.
Vi arbejder med avanceret respiratorbehandling, kontinuerlig dialysebehandling og overvågningsteknologi.
Afsnittets specialuddannede sygeplejersker varetager hospitalets MAT-funktion. Det er en mobil akutfunktion, som kan kontaktes af stamafdelingerne for faglig sparring, vurdering og opstart af relevant behandling.

Vi er uddannelsessted for sygeplejestuderende, intensivkursister samt yngre læger. Vi er ca. 55 sygeplejersker, 1 sygehjælper til præparationen og 1 serviceassistent, der assisterer til forflytninger og mobilisering af vores patienter. Vi har et bredt spektrum af nye og erfarne medarbejdere. Vi prioriterer høj faglig kvalitet, trivsel, og et positivt arbejdsmiljø. Læring og udvikling er en del af hverdagen, og indgår naturligt i tilgangen til de mange komplekse opgaver.

Din kompetenceprofil

 • Du har gode samarbejdskompetencer.
 • Du ser dig selv som en aktiv medspiller i det tværfaglige team.
 • Du er mødestabil og udviser fleksibilitet.
 • Du trives i et teknologisk miljø med fokus på partnerskab med patienten og deres pårørende.
 • Du bidrager til at sikre det gode patientforløb, hvor sundhedsfaglig kvalitet baseret på evidens er i fokus.
 • Du ser dig selv som en del af det daglige arbejdsmiljø og deltager naturligt og positivt.
 • Du er interesseret i udvikling af den intensive sygepleje.
 • Vi tilbyder

 • Et varierende job med bredde og dybde i de sygeplejefaglige kerneopgaver i et dedikeret tværfagligt arbejdsfællesskab.
 • Et individuelt oplæringsprogram, der passer lige netop til dig. De første 6 uger af din ansættelse, vil du være udenfor normeringen. Du følger vores introduktions- og oplæringsforløb, som strækker sig over 6 måneder.
 • Gennem din introduktion bliver du guidet i alle tildelte opgaver af relevante nøglepersoner. Vi bruger kompetencekort som læringsredskab.
 • De sygeplejefaglige arbejdsgange er i høj grad præget af teamwork og mange tværfaglige samarbejdsrelationer.
 • Vi arbejder med en kombineret ønskeplan i ’Min Tid’ , hvor man i dialog med arbejdstidsplanlægger og afdelingssygeplejersken får indflydelse på tilrettelæggelsen af sin fremmødeplan. Visionen er, at alle kan nøjes med vagt hver tredje weekend, og du kan i gennemsnit forvente 8-10 vagter/4 uger.
 • Har du lyst til at vide mere, eller ønsker du at besøge os og evt. følges med en intensivsygeplejerske i en vagt, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Charlotte Jakobsen tlf. 24974277 eller afdelingssygeplejerske Sine Lützow Riis tlf. 24783878.

  Her kan du se en lille film fra Intensiv:
   

  Ansøgningsfrist d. 18.04.2021
  Ansættelsessamtaler forventes afholdt onsdag d. 23.04.2021

  Referenceperson fra tidligere ansættelse ønskes.
  Ansættelsen er betinget af tilfredsstillende børneattest.
  Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og er omfattet af lokal løn.

  Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.

   

  Read more…