Souschef hos BR – København S – br – København

Dit ønske er, at udvikle dig til en stærk og dygtig leder, og du trives i et miljø, der – trods travlhed – er præget af en stemning, hvor vores kunder i alle aldre kan finde begejstring og inspiration blandt de kendte klassikere og de nyeste skud på legetøjsstammen.

Som souschef hos BR bliver du butikschefens højre hånd, og du er med til at skabe et team præget af samarbejde og fleksibilitet, hvor kunden og den gode vejledning og service er i centrum. Du bliver del af et hold af medarbejdere med en fælles begejstring for legetøj og ikke mindst for legebørn. At skabe den gode kundeoplevelse hos BR er meget mere end at sørge for fyldte hylder og en god bundlinje. Det er at evne at skabe den rette stemning, det er at støtte dine kolleger i at give den helt rette service, og det er at give kunderne en oplevelse, der får dem til at komme igen og igen.

Med andre ord, du får en spændende udviklingsstilling med masser af udfordringer, ansvar og fart over feltet, hvor du og resten af teamet får belønningen for jeres arbejde, når I giver kunderne den gode indkøbsoplevelse med smil og kvalitet, når ønsker bliver opfyldt.

Din opgave er først og fremmest at sikre, at kunderne får et fantastisk besøg hos os. Herudover skal du sikre varebestillinger, markedsføringsplanlægning, prisstyring, varepræsentationer og vareopfyldning.

Skab den rette stemning En stor del af din arbejdsdag foregår i butikken, hvor du vejleder og hjælper kunderne. Som souschef går du forrest i teamet, og du skal være et forbillede, der motiverer dine kolleger til at følge dit eksempel. Du arbejder tæt sammen med butikschefen, og du forstår at formidle ledelsens visioner, så du støtter op om, at hele teamet er topmotiverede for at virkeliggøre dem.

Hvem er vores ny souschef?

 • Det er en fordel, hvis du har erfaring eller en uddannelse fra detailbranchen.
 • Du er serviceminded, fleksibel og kan bevare overblikket, når situationen kræver det.
 • Du har fokus på teamet, og du bidrager til det gode sammenhold.
 • Du kan lide, at der er travlt og forstår at styre og planlægge din hverdag.
 • Vi kan tilbyde dig et spændende job med masser af udfordringer for et af Danmarks mest kendte brands af både børn, deres forældre og bedsteforældre.

  Er det dig? Så send os din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.

  Vi glæder os til at høre fra dig.

  Det skal være en oplevelse at besøge BR. Hver gang. Uanset om vores kunder kommer for at købe eller for at ønske. Vi har det brede udvalg, den personlige betjening og plads til legebørn i alle aldre.

  Read more…