Slagtere og produktionsmedarbejdere til Horsens – Danish Crown – Horsens

Slagtere og produktionsmedarbejdere til Horsens 

Har du en positiv indstilling til dit arbejde og lyst til at bruge dine hænder til at skabe resultater? Så er du måske en af de medarbejdere, vi søger til vores slagteri i Horsens.

Grundet stor efterspørgsel fra Asien og flere grise til slagtning får vi brug for at ansætte i alt 375 nye medarbejdere på tre af vores slagterier i Danmark. Det er et historisk stort antal nye medarbejdere, vi har brug for på slagterierne i Ringsted, Horsens og Blans ved Sønderborg.

I Horsens søger vi 150 nye medarbejder, så ønsker du at søge job i Horsens, så tryk på den røde knap, hvor der står ansøg nu nederst eller øverst til højre på denne side. 

Jobbet
Vi har brug for flere folk til både at slagte, udbene og pakke vores varer. Vores forventning er, at vi skal lære en stor del af vores nye medarbejdere op fra bunden, så hvis du har en passion for håndværk og kvalitet, er der med andre ord en rigtig god chance for at få et job nu.

Alt efter dine kvalifikationer og dit interesseområde kommer du til at arbejde på fx slagtegangen, i udbeningen eller i pakkeriet med mulighed for variation. Du vil være timelønnet, og oplæringen foregår som sidemandsoplæring.

Din profil
Det er ikke et krav, at du er uddannet slagter, men vi ser gerne, at du har en interesse for slagterfaget og gerne erfaring fra en produktionsvirksomhed. Vi modtager ansøgninger fra alle interesserede.

Det vigtigste er, at du er stabil, robust og klar til at tage ansvar og yde en ekstra indsats. Du kan lide at bruge dine hænder samt at skabe resultater. Vi lægger vægt på, at du som person har en positiv indstilling til dine arbejdsopgaver og menneskene omkring dig. 

Appetit efter mere? 

Tiltrædelse snarest muligt. 

Da vi vurderer løbende, glæder vi os til at modtage din ansøgning snarest muligt. For at ansøge skal du trykke på den røde knap, hvor der står ansøg nu nederst eller øverst til højre på denne side. 

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.

Kampagneoktober2020

Read more…