Sjælland: Verdens bedste Business Central/NAV-konsulent! – C2IT – Esbjerg

Hjælp os med at sætte nye standarder for IT
Vi søger en erfaren og serviceminded Business Central/NAV-konsulent, der kan styrke vores hold af dygtige medarbejdere. En ny nøglespiller, der skal hjælpe os med at bygge og vedligeholde IT-løsninger for en perlerække af spændende kunder. Vi leder efter en ambitiøs person, der arbejder selvstændigt, og som ønsker at bidrage aktivt til vores fælles fremtid.

Kernen i vores arbejde er at levere IT-projekter til tiden, i aftalt kvalitet, til aftalt pris. Vi er kendte for vores smidighed og samarbejdsvilje og ikke mindst for vores solide kompetencer.

Du er engageret, positiv og uformel
Du elsker forskelligartede opgaver, hvor forretningsprocesser og udvikling går op i en højere enhed, og du forstår dig på enten handels-, projekt-, service- eller produktionsvirksomheder. Du har erfaring med Dynamics Business Central/NAV eller måske et andet ERP-system.

Du brænder for at optimere processer og elsker at udfordre standard Dynamics Business Central/NAV. Du forstår at bruge din indsigt og viden til at agere sparringspartner for vores kunder. Du er struktureret, tager ansvar og sætter pris på en hverdag, hvor to dage sjældent er ens.

Det er et krav, du er flydende på dansk i både skrift og tale, og det en fordel, hvis du begår dig godt på engelsk.

Du skal være indstillet på at arbejde on-site hos kunder en stor del af tiden – med base på vores kontor i Ballerup.

Read more…