Junior Projektleder – Ramböll Sverige AB – Esbjerg

Kom og bring din passion og engagement indenfor projektledelse i spil, når du kommer ud på spændende projekter indenfor byggeri- og/eller industrimarkedet

Er du nyuddannet ingeniør eller tilsvarende, måske fagspecialist i dag og er klar til et karriereskifte. Eller har været projektleder et par år, så er du måske vores nye junior projektleder. 

For at blive en succes i jobbet er det vigtigt, at du har interesse for forretningsforståelse på projektniveau og kan bidrage i den koordinerende rolle til at bringe Rambølls mange kompetencer i spil, både i international og lokal kontekst.

Så er du vores nye junior projektleder? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds

Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores Industri & Byggeri afdeling i Syddanmark

Som vores nye junior projektleder får du fornøjelsen af ca. 500 engagerede kollegaer hos Rambøll i Syddanmark, hvoraf vi er ca. 100 medarbejdere indenfor Industri & Byggeri, der alle arbejder med varierende opgaver for private og offentlige bygherrer, industrikunder, totalentreprenører, boligorganisationer m.v. 

Afhængig af dine ønsker kan dit arbejdssted være på Rambølls kontor i Esbjerg, Vejle, Fredericia.

Alle vores ydelser betragtes både som selvstændige discipliner og som en del af en bredere pallette af konsulentydelser. Dette betyder, at vi er i tæt og strategisk samarbejde med mange af de øvrige forretningsområder i Rambøll – hver med deres unikke ekspertise.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder

I din rolle som junior projektleder vil dit primære fokus være at deltage i tilbudsgivning, forhandlinger, vinde og eksekvere byggeprojekter eller industrirelaterede projekter. Desuden vil du med dit fokus være med til aktivt at udvikle og styrke vores faglige og kommercielle profil indenfor projektledelse.

Din hverdag hos Rambøll vil være karakteriseret ved en høj grad af sparring, hvor både den faglige og personlige udvikling er i højsædet. Du vil foruden andre fagligt stærke projektledere også komme til at arbejde med andre faggrupper inden for byggeri samt arkitekter og bygherrer, der søger netop din ekspertise i udførelsen af projekterne. Projektporteføljen spænder bredt fra bl.a. bolig-, uddannelses-, erhvervsbyggerier eller industrirelaterede projekter.

Dit udgangspunkt for konstant udvikling

Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi ser gerne, at dit udgangspunkt er:

 • En uddannelse som f.eks. ingeniør/installatør/maskinmester
 • Interesse for kontrakt- og projektstyring
 • Gode samarbejds- og kommunikationsevner på tværs af fag
 • Evnen til at inddrage og gøre brug af digitale værktøjer
 • Et højt sprogligt og skriftligt niveau i dansk og engelsk
 • Kendskab til rådgiver branchen en fordel, men ikke et krav
 • Af personlige kompetencer forventer vi, at du er åben overfor nye ideer og udadvendt i din omgang med kunder og kolleger. Du besidder empati og formår at være en del af at skabe gode forudsætninger for samarbejde, ved at gennemføre projekter i høj kvalitet og indenfor aftalte deadlines.

  Det er derfor vigtigt, at du føler dig tilpas i den udadvendte rolle, da du vil indgå i tæt dialog med både eksisterende kunder og nye kunder. Og det falder dig naturligt at etablere og vedligeholde gode relationer med kunder, entreprenører, kollegaer og øvrige samarbejdspartnere. Dine gode netværkskompetencer vil også gøre dig i stand til at bidrage til projektteams, der leverer det bedste af Rambøll til vores kunder.

  Rambøll i Danmark

  Rambøll er en førende international ingeniør-, arkitekt- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. I dag beskæftiger vi 16.500 medarbejdere på verdensplan, og i Danmark er vi 3.500 kolleger, der skaber innovative løsninger inden for byggeri, transport, miljø, vand, energi og managementrådgivning. Hos os kan du være med til at udvikle bæredygtige løsninger, der gavner vores kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed.

  Sådan ansøger du

  Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Vil du vide mere om stillingen, kontakt da

  Afdelingsleder i Fredericia Bo Thomsen på +45 5161 3260 via mail på bot@ramboll.dk, i Vejle, Brian Hamann Rempt på +45 5161 5836 via mail på brir@ramboll.dk eller Ivan Dalsgaard på +45 5161 0671 via mail idd@ramboll.dk, i Esbjerg Klaus M. Jensen på tlf. +45 5161 5417 eller mail på klaj@ramboll.dk

  Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: 30. april 2021.

  Samtaler holdes løbende, hvorved vi imødeser din ansøgning og CV snarest muligt

  Read more…