Handicaphjælper søges – STEEN NEUMANN – Aarhus

Mandlige ansøgere foretrækkes. LIDT OM MIG:Jeg er en mand som bor i Lund udenfor Horsens. Jeg har muskelsvind og sidder i el-kørestolsbruger. Jeg har en Dansk/Svensk gårdhund, så du skal være glad for hund. Jeg har også undulat så det er en fordel at du ikke er allergisk, overfor hund og undulat. JOBBESKRIVELSE:Jeg søger en hjælper på deltid til 12 – 24 timer pr. uge. Vagterne er af ca. 12 timer (ca. kl. 09.30 – ca. 21.30 eller ca. 21.30 – ca. 09.30).Jeg arbejder i Aarhus, så en normal hverdag hos mig vil være at køre mig på arbejdet, følge mig i løbet af dagen og hjælpe mig med håndsrækninger på arbejdet.Du indgår i en vagtplan med andre hjælpere og det er nødvendigt, at du er meget fleksibel, ikke er genert/sart/blufærdig og at du er samarbejdsvillig mht. arbejdstider mm. Du skal bl.a. hjælpe mig med al personlig pleje, at komme af og i tøjet, i og op af sengen m.m. Der vil også være arbejdsopgaver som for eksempel rengøring, oprydning, madlavning med mere. Ordenssans er et must. Du behøver ingen erfaring som handicaphjælper. KVALIFIKATIONER: Kørekort B, du skal køre en stor handicapbil Fleksibel ved ferie og sygdom Du er ikke ryger Selvstændig Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem PRAKTISKE INFORMATIONER: Afholdelse af samtaler: Løbende Evt. anden runde samtale afholdes efter nærmere aftale LØN:Du aflønnes med en grundtimeløn på kr. 131,84. Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. KONTAKT:Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning pr. mail. Vær venlig at opgive dit mobilnummer, navn, adresse, samt din alder i din ansøgning. Medsend dit CV samt billede af dig. Vær opmærksom på, at jeg ikke gemmer ansøgninger eller cv´er med mindre andet er aftalt. Håber at have vakt din interesse.

Read more…