BodyPump instruktør – Fitness World – null

Vil du være rollemodel og inspirationskilde for vores medlemmer? Vi er på udkig efter dig, der er imødekommende, smilende og passioneret omkring instruktørrollen. Får du energi af at undervise andre og kan skabe en fed oplevelse for vores medlemmer? Lige nu søger vi en instruktør på vores BodyPump hold morgen, middag og aften i vores center i Sønderborg!

Om stillingen og dig

Holdet BodyPump hører ind under vores holdkategori , der indebærer en effektiv og energifyldt blanding af styrke- og konditionstræning. BodyPump er en træning bygget op omkring en vægtstang. Som instruktør skal du guide medlemmerne igennem en række styretræningsøvelser, sammensat på en sådan måde, at hele kroppen bliver trænet. Alle øvelser laves med mange gentagelser og med lavere vægt end man kender fra den traditionelle styrketræning. Gennem denne slags træning hjælper du medlemmerne med høj kalorieforbrænding, muskeltoning, styrke og øget efterforbrænding.

1 ud af 4 medlemmer hos os går på hold. Som holdinstruktør i Fitness World er du således en vigtig del af at give vores medlemmer en positiv oplevelse, samt inspirere og motivere dem til at leve et aktivt liv med sunde vaner. Du vil blive en del af et team, hvor sammenhold, arbejdsglæde og engagement går i spænd med en travl hverdag og glade medlemmer.

Dine kvalifikationer

 • Du skal have gennemført Les Mills BodyPump uddannelse for at varetage jobbet som instruktør
 • Du formår at planlægge din undervisning og mestrer at sammensætte et motiverende program.
 • Du brænder for at undervise, motivere og videreformidle sunde vaner.
 • Du er en ægte performer, der nyder at stå i front og skabe et rum fyldt med energiske vibrationer, så du formår at tage vores medlemmer gennem en spændende og underholdende time – Hver gang!
 • Ansøgning og ansættelse

  Vi kan tilbyde fordelagtige løn- og personaleforhold, samt mulighed for personlig udvikling og efteruddannelse. Derudover står du selv for planlægning og gennemførelse af dine timer, og er dermed perfekt for dig, der trives med `frihed under ansvar.´

  Har du lyst til at gå forrest og samtidig være med til at skabe sunde vaner for den danske befolkning? Så send os din ansøgning nu. Vi ønsker i Fitness World at skabe den samme oplevelse af holdet på tværs af centrene og sikre kvaliteten af medlemmernes oplevelse. Det er derfor en forudsætning, at du uploader et bevis på, at du har en relevant uddannelse inden for netop denne type holdundervisning.

  Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, såfremt den rette kandidat er fundet.

  Read more…