Vagtplanlægger søges til Økonomi og HR på Nordsjællands Hospital – Nordsjællands Hospital – Hillerød

Vagtplanlægger søges til Økonomi og HR på Nordsjællands Hospital - Nordsjællands Hospital - Hillerød

Vagtplanlægger søges til Økonomi og HR på Nordsjællands Hospital

Trives du i et omskifteligt og til tider hektisk miljø med højt tempo? Og går du op i at det arbejde du leverer, er gennemtænkt og kvalitetstjekket?

Økonomienheden ved Nordsjællands Hospital søger en vagtplanlægger til at planlægge for vores læger på Lunge og Infektionsmedicinsk Afdeling. Du bliver en del af et vagtplanlæggerteam, og skal varetage forskellige vagtplanopgaver i klinikken med fokus på den lægelige vagtplanlægning. Teamet består indtil videre af 4 vagtplanlæggere, 3 konsulenter og 1 teamchef. Her er der højt til loftet, et godt kollegaskab og et højt fagligt miljø, hvor læring og sparring er i fokus.

Økonomienheden er én af 4 enheder i Økonomi og HR-afdelingen, der også består af HR-enheden, Enhed for Planlægning og Analyse samt Direktionssekretariatet.

Økonomienheden består, udover vagtplanteamet, af økonomi og regnskabskonsulenter og hører under budgetchefen. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både Lunge og Infektionsmedicinsk Afdeling og dine kolleger i økonomi og HR.

Som vagtplanlægger består opgaverne blandt andet i, at:

 • sikre at overenskomster, arbejdstidsaftaler og lokalaftaler overholdes
 • ferie planlægges og afvikles inden for ferieloven og afdelingens rammer
 • indberette fremmøde, ferie og fravær
 • udarbejde grundplaner
 • udarbejde arbejdsplaner
 • godkende løn og sikre overholdelse af revisionskrav
 • Din profil

  Det er et krav at du har kendskab Silkeborg Datas produkter, herunder tjenestetid.

  Du forstår dig på overenskomster og arbejdstidsaftaler, herunder lægers overenskomst. Du har kendskab til sygehusvæsenet og fra en tilsvarende afdeling og funktion.

  Du ser muligheder frem for begrænsninger og har forståelse for, at hensynet til medarbejdernes ønsker skal gå op inden for overenskomstens rammer og afdelingens økonomi.

  Personligt er du ansvarsbevidst og kan lide at arbejde med deadlines. Du er fleksibel, har let til humor, kan tåle modstand samt bevare overblikket i pressede situationer. Du trives med en omskiftelig hverdag, er servicemindet og arbejder struktureret.

  Ansættelsesvilkår

  Der er tale om en varig stilling på 32 timer ugentligt, med hovedtjenestested på hospitalsmatriklen i Hillerød med betjening også af hospitalsmatriklen i Frederikssund.

  Løn og ansættelse sker efter gældende HK Overenskomst. Ansøgningsfristen er mandag den 10. august 2020 kl. 24.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 34, med henblik på tiltrædelse senest 1. oktober 2020.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vagtplankonsulent Susan Povlsen på 48295719 eller på mail susan.povlsen@regionh.dk