Sygeplejeansvarlig teamkoordinator til Bomi-Parken med mange muligheder for ansvarsområder, efteruddannelse og faglig sp… – Ofir – København

Sygeplejeansvarlig teamkoordinator til Bomi-Parken med mange muligheder for ansvarsområder, efteruddannelse og faglig sp... - Ofir - København

330058802 Phoenix-e083bd3c 1 2019-07-12T04:01:15.967 Sygeplejeansvarlig teamkoordinator til Bomi-Parken med mange muligheder for ansvarsområder, efteruddannelse og faglig sparring

Er du sygeplejerske, og kan du sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse?

Til vores selvejende plejehjem ønsker vi en uddannet sygeplejerske, gerne med en eller flere efteruddannelser, såsom:

 • klinisk vejleder, så du kan tage sygeplejestuderende i huset
 • demens, diplomfag
 • hjemmesygeplejeerfaring
 • borgernær sygepleje, specialuddannelse
 • palliation

Erfaring og uddannelse inden for områderne tæller som plusser, men er ikke krav.
Hos os tør vi love, at du får et godt arbejdsliv! Hvis du vil på efteruddannelse, er det noget, vi prioriterer. Du skal bare kunne passe dit arbejde.

Hos os er du ikke alene. Vi bakker hinanden op igennem teamarbejde og vi giver faglig støtte og sparring. Du får en tværgående sygeplejerske og en kvalitetssygeplejerske som kollegaer. Vi arbejder alle for at løfte kvalitetsbarren og har særligt fokus på, at vi ikke er et kommunehospital med de ansatte som de kloge, men et hjem, hvor beboerne har ressourcer. Vi tror på tværfaglighed som redskab til mangfoldighed og at lykkes sammen.

Dine opgaver
Dine opgaver er sammen med en kollega at være teamkoordinator for to teams med hver 17 beboere. I hvert team er ansat ca. 12-13 personer. Du skal løse de få sygeplejeopgaver, der er, samt overdrage og undervise det øvrige personale i sundhedsfaglig rød tråd, handlinger og opfølgning. Du er ansvarlig for den samlede sygeplejefaglige dokumentation og vil i det daglige, også i begrænset omfang, via din gang i de to teams, medvirke til at løfte fagligheden og spore de tidlige tegn i plejen.

Det er ikke unaturligt for dig at give en hånd med, da det er her, du får dine input. Derudover er du en meddrivende kraft i teamet. Du deltager i den store ledergruppe, som har møde hver 14. dag. Du vil sammen med de øvrige teamkoordinatorer være tovholder i en række tværgående opgaver, afhængig af dine kompetencer.

Du skal have lyst til at arbejde med hjemlighed og med fællesskabet som afsæt for at give beboerne mulighed for at leve det liv, de ønsker. Du tror på værdien af, at beboerne styrer opgaverne, du går forrest og kan holde fast i den prioritering.

Vi tror på, at det vokser, og det gror vi alle af. Vi tror, det skaber større råderum og handlekraft. Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie. Og det kræver, at det sygeplejefaglige er i orden!
Vi tænker, at ordene menneskeorienteret, handlekraftig, afslutter, fokus på fremtiden og logisk tænkende med fokus på sagen alle er ord, du godt kan identificere dig med.

Om Bomi-Parken
Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er bygget i 2010, og vi har dejlige rammer såvel inde som ude.
bomi-parken.kk.dk .

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 35-37 timer om ugen. Du afgør det. Der er weekendvagt hver tredje weekend. Vi giver tillæg for uddannelse og teamkoordinatorfunktion.
Stillingen er til besættelse 1. oktober 2019.

Mere information
Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750.

Søg via nedenstående link senest fredag den 16. august 2019
Vi afholder ansættelsessamtaler uge 35.

Er du sygeplejerske, og kan du sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse? Til vores selvejende plejehjem ønsker vi en uddannet sygeplejerske, gerne med en eller flere efteruddannelser, såsom: klinisk vejleder, så du kan tage sygeplejestuderende i huset demens, diplomfag hjemmesygeplejeerfaring borgernær sygepleje, specialuddannelse palliation Erfaring og uddannelse inden for områderne tæller som plusser, men er ikke krav. Hos os tør vi love, at du får et godt arbejdsliv! Hvis du vil på efteruddannelse, er det noget, vi prioriterer. Du skal bare kunne passe dit arbejde. Hos os er du ikke alene. Vi bakker hinanden op igennem teamarbejde og vi giver faglig støtte og sparring. Du får en tværgående sygeplejerske og en kvalitetssygeplejerske som kollegaer. Vi arbejder alle for at løfte kvalitetsbarren og har særligt fokus på, at vi ikke er et kommunehospital med de ansatte som de kloge, men et hjem, hvor beboerne har ressourcer. Vi tror på tværfaglighed som redskab til mangfoldighed og at lykkes sammen. Dine opgaver Dine opgaver er sammen med en kollega at være teamkoordinator for to teams med hver 17 beboere. I hvert team er ansat ca. 12-13 personer. Du skal løse de få sygeplejeopgaver, der er, samt overdrage og undervise det øvrige personale i sundhedsfaglig rød tråd, handlinger og opfølgning. Du er ansvarlig for den samlede sygeplejefaglige dokumentation og vil i det daglige, også i begrænset omfang, via din gang i de to teams, medvirke til at løfte fagligheden og spore de tidlige tegn i plejen. Det er ikke unaturligt for dig at give en hånd med, da det er her, du får dine input. Derudover er du en meddrivende kraft i teamet. Du deltager i den store ledergruppe, som har møde hver 14. dag. Du vil sammen med de øvrige teamkoordinatorer være tovholder i en række tværgående opgaver, afhængig af dine kompetencer. Du skal have lyst til at arbejde med hjemlighed og med fællesskabet som afsæt for at give beboerne mulighed for at leve det liv, de ønsker. Du tror på værdien af, at beboerne styrer opgaverne, du går forrest og kan holde fast i den prioritering. Vi tror på, at det vokser, og det gror vi alle af. Vi tror, det skaber større råderum og handlekraft. Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie. Og det kræver, at det sygeplejefaglige er i orden! Vi tænker, at ordene menneskeorienteret, handlekraftig, afslutter, fokus på fremtiden og logisk tænkende med fokus på sagen alle er ord, du godt kan identificere dig med. Om Bomi-Parken Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er bygget i 2010, og vi har dejlige rammer såvel inde som ude. Læs mere på bomi-parken.kk.dk. Ansættelsesvilkår Stillingen er på 35-37 timer om ugen. Du afgør det. Der er weekendvagt hver tredje weekend. Vi giver tillæg for uddannelse og teamkoordinatorfunktion. Stillingen er til besættelse 1. oktober 2019. Mere information Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750. Søg via nedenstående link senest fredag den 16. august 2019 Vi afholder ansættelsessamtaler uge 35. 1 0 Phoenix e083bd3c 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 a DK_OFIR_02 DK Danmark 228 DKK 2019-07-22T00:00:00 0 0 0 0 https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=159073&DepartmentId=20007&MediaId=5&SkipAdvertisement=true 0 Europa Danmark Sjælland & øer Storkøbenhavn København 3561547 Bomi-Parken 1 1 Gyldenrisvej 4 2300 København S DK Danmark ORS/fd6c8faf_logo.png ORS/Small/fd6c8faf_logo.png 0

DK Danmark Danmark 8 Fuldtid 46 Permanent 792863 KobenhavnsKommuneHrManager Grund Jobannonce på Ofir.dk 159073 0 0 0 12-07-2019 1 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e083bd3c https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=e083bd3c https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e083bd3c&page=ShowJob&component=SendApplicationButton https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=e083bd3c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton https://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/5.jpg Er du omsorgsfuld og empatisk? Hvis ja, er du den helt rette til et job som medarbejder hos Bomi-Parken. 1200 800 1 Dansk 3 Læse/ tale 77 Pleje og omsorg 362193027 mediacenter@of.kk.dk Danmark Danmark da-DK

Er du sygeplejerske, og kan du sikre kvaliteten i den sundhedsfaglige dokumentation? Vil du være med til at få fagligheder til at vokse?

Til vores selvejende plejehjem ønsker vi en uddannet sygeplejerske, gerne med en eller flere efteruddannelser, såsom:

 • klinisk vejleder, så du kan tage sygeplejestuderende i huset
 • demens, diplomfag
 • hjemmesygeplejeerfaring
 • borgernær sygepleje, specialuddannelse
 • palliation
 • Erfaring og uddannelse inden for områderne tæller som plusser, men er ikke krav.
  Hos os tør vi love, at du får et godt arbejdsliv! Hvis du vil på efteruddannelse, er det noget, vi prioriterer. Du skal bare kunne passe dit arbejde.

  Hos os er du ikke alene. Vi bakker hinanden op igennem teamarbejde og vi giver faglig støtte og sparring. Du får en tværgående sygeplejerske og en kvalitetssygeplejerske som kollegaer. Vi arbejder alle for at løfte kvalitetsbarren og har særligt fokus på, at vi ikke er et kommunehospital med de ansatte som de kloge, men et hjem, hvor beboerne har ressourcer. Vi tror på tværfaglighed som redskab til mangfoldighed og at lykkes sammen.

  Dine opgaver
  Dine opgaver er sammen med en kollega at være teamkoordinator for to teams med hver 17 beboere. I hvert team er ansat ca. 12-13 personer. Du skal løse de få sygeplejeopgaver, der er, samt overdrage og undervise det øvrige personale i sundhedsfaglig rød tråd, handlinger og opfølgning. Du er ansvarlig for den samlede sygeplejefaglige dokumentation og vil i det daglige, også i begrænset omfang, via din gang i de to teams, medvirke til at løfte fagligheden og spore de tidlige tegn i plejen.

  Det er ikke unaturligt for dig at give en hånd med, da det er her, du får dine input. Derudover er du en meddrivende kraft i teamet. Du deltager i den store ledergruppe, som har møde hver 14. dag. Du vil sammen med de øvrige teamkoordinatorer være tovholder i en række tværgående opgaver, afhængig af dine kompetencer.

  Du skal have lyst til at arbejde med hjemlighed og med fællesskabet som afsæt for at give beboerne mulighed for at leve det liv, de ønsker. Du tror på værdien af, at beboerne styrer opgaverne, du går forrest og kan holde fast i den prioritering.

  Vi tror på, at det vokser, og det gror vi alle af. Vi tror, det skaber større råderum og handlekraft. Vores kerneopgave er makkerskabet med beboeren og dennes familie. Og det kræver, at det sygeplejefaglige er i orden!
  Vi tænker, at ordene menneskeorienteret, handlekraftig, afslutter, fokus på fremtiden og logisk tænkende med fokus på sagen alle er ord, du godt kan identificere dig med.

  Om Bomi-Parken
  Vi er et selvejende plejehjem med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Her bor 86 ældre, fordelt i fem teams. Huset er bygget i 2010, og vi har dejlige rammer såvel inde som ude.
  Læs mere på .

  Ansættelsesvilkår
  Stillingen er på 35-37 timer om ugen. Du afgør det. Der er weekendvagt hver tredje weekend. Vi giver tillæg for uddannelse og teamkoordinatorfunktion.
  Stillingen er til besættelse 1. oktober 2019.

  Mere information
  Har du brug for flere oplysninger, kan du kontakte forstander Lars Bo Sørensen på 2620 8750.

  Søg via nedenstående link senest fredag den 16. august 2019
  Vi afholder ansættelsessamtaler uge 35.