Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Amager – Ofir – København

Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Amager - Ofir - København

330057755 Phoenix-8574601e 1 2019-07-10T12:02:03.387 Social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Amager

Social- og sundhedsassistenter søges af de bedste kolleger i verden.

Hjemmeplejen Amager, daggruppe 1 søger nye kollegaer, da vi har fået flere spændende opgaver.
Vi søger social- og sundhedsassistenter til dagvagter 32-37 timer om ugen. Vi har 5 weekender på et 12 ugers rul som minimum.

Hjemmeplejen Amager består af fem hjemmeplejegrupper og to sygeplejegrupper. Disse er fordelt på to matrikler. Daggruppe 1 har base i Sundparken.

Vi arbejder tværfagligt og gruppen består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og serviceassistenter. Vi har tre teams i gruppen. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejen, som er lige ved siden af os.

Som social- og sundhedsassistent er du tilknyttet et team, men vi arbejder på tværs af de tre teams, så du kommer til at lære de andre borgere at kende, idet vi værdsætter faglig sparring højt.
Du kommer til at have mange bolde i luften og to dage er ikke ens. Vi er gode til, at støtte hinanden og bruger hinandens faglige forskelligheder med stor respekt. Vi har stor interesse i helhedsplejen hos borgeren og bruger derfor vores faglighed på at arbejde i den rehabiliterende del af sygeplejen. Vi tror på hjælp til selvhjælp, og du har som social- og sundhedsassistent ansvaret for den rehabiliterende indsats i samarbejde med dine kolleger.

Når vi har komplekse borgere gør vi brug af hinandens kompetencer, og vi syntes selv, at vi supplerer hinanden godt til at kunne løse de forskellige opgaver, vi har.

Vi forventer, at du tager del i opgaverne og er åben og imødekommende. Vores job består meget af soloarbejde ude hos borgerne, men der er altid en ”ven man kan ringe til”, hvis man har brug for det.

Vi sætter stor pris på, at mødes et par gange om dagen, og vi spiser frokost sammen, da vi her får vendt dagens opgaver med hinanden. Vi bruger også tiden på at få dokumentation på plads og vejlede hinanden og andre kollegaer.

Her spørger vores leder også meget ind til, hvordan vores dag er gået og kommer også med konstruktiv feedback på opgaverne.

Vi bruger CURA som dokumentationssystem, så det er en fordel, hvis du har kendskab til det men ikke et krav.

I Hjemmeplejen Amager har social- og sundhedsassistenterne et fælles netværk. Her mødes vi med de andre social- og sundhedsassistenter på tværs af grupperne. Vi bliver undervist i forskellige relevante sygeplejefaglige emner og udvikler også arbejdsgange, der har betydning for social- og sundhedsassistentens kompetenceområder. Det er vi glade for. Vi har også temadage, der i øjeblikket bliver tilrettelagt som heldagsarrangementer.

Vi er en uddannelsesinstitution og tager derfor del i uddannelse af kommende kollegaer, så hvis du er uddannet praktikvejleder er det kun et plus.

Vi savner en kollega, der har interesse for geriatri, gerontopsykiatri og særligt sårbare borgere. Vi ønsker os en kollega, der kommer glad på arbejde, er faglig konstruktiv og deler ud af sin viden. Erfaring indenfor primærsektoren er en fordel men ikke et krav.

Er du nysgerrig på, at blive den kollega vi savner?
Kontakt vores leder Lonnie Hansen på 3530 2300. Du er velkommen til at komme forbi og hilse på – du skal blot lave en aftale med Lonnie.

Hilsen Lonnie og social- og sundhedsassistenterne i gruppe 1.

Søg via nedenstående link senest fredag den 26. juli 2019

Social- og sundhedsassistenter søges af de bedste kolleger i verden. Hjemmeplejen Amager, daggruppe 1 søger nye kollegaer, da vi har fået flere spændende opgaver. Vi søger social- og sundhedsassistenter til dagvagter 32-37 timer om ugen. Vi har 5 weekender på et 12 ugers rul som minimum. Hjemmeplejen Amager består af fem hjemmeplejegrupper og to sygeplejegrupper. Disse er fordelt på to matrikler. Daggruppe 1 har base i Sundparken. Vi arbejder tværfagligt og gruppen består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og serviceassistenter. Vi har tre teams i gruppen. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejen, som er lige ved siden af os. Som social- og sundhedsassistent er du tilknyttet et team, men vi arbejder på tværs af de tre teams, så du kommer til at lære de andre borgere at kende, idet vi værdsætter faglig sparring højt. Du kommer til at have mange bolde i luften og to dage er ikke ens. Vi er gode til, at støtte hinanden og bruger hinandens faglige forskelligheder med stor respekt. Vi har stor interesse i helhedsplejen hos borgeren og bruger derfor vores faglighed på at arbejde i den rehabiliterende del af sygeplejen. Vi tror på hjælp til selvhjælp, og du har som social- og sundhedsassistent ansvaret for den rehabiliterende indsats i samarbejde med dine kolleger. Når vi har komplekse borgere gør vi brug af hinandens kompetencer, og vi syntes selv, at vi supplerer hinanden godt til at kunne løse de forskellige opgaver, vi har. Vi forventer, at du tager del i opgaverne og er åben og imødekommende. Vores job består meget af soloarbejde ude hos borgerne, men der er altid en ven man kan ringe til , hvis man har brug for det. Vi sætter stor pris på, at mødes et par gange om dagen, og vi spiser frokost sammen, da vi her får vendt dagens opgaver med hinanden. Vi bruger også tiden på at få dokumentation på plads og vejlede hinanden og andre kollegaer. Her spørger vores leder også meget ind til, hvordan vores dag er gået og kommer også med konstruktiv feedback på opgaverne. Vi bruger CURA som dokumentationssystem, så det er en fordel, hvis du har kendskab til det men ikke et krav. I Hjemmeplejen Amager har social- og sundhedsassistenterne et fælles netværk. Her mødes vi med de andre social- og sundhedsassistenter på tværs af grupperne. Vi bliver undervist i forskellige relevante sygeplejefaglige emner og udvikler også arbejdsgange, der har betydning for social- og sundhedsassistentens kompetenceområder. Det er vi glade for. Vi har også temadage, der i øjeblikket bliver tilrettelagt som heldagsarrangementer. Vi er en uddannelsesinstitution og tager derfor del i uddannelse af kommende kollegaer, så hvis du er uddannet praktikvejleder er det kun et plus. Vi savner en kollega, der har interesse for geriatri, gerontopsykiatri og særligt sårbare borgere. Vi ønsker os en kollega, der kommer glad på arbejde, er faglig konstruktiv og deler ud af sin viden. Erfaring indenfor primærsektoren er en fordel men ikke et krav. Er du nysgerrig på, at blive den kollega vi savner? Kontakt vores leder Lonnie Hansen på 3530 2300. Du er velkommen til at komme forbi og hilse på du skal blot lave en aftale med Lonnie. Hilsen Lonnie og social- og sundhedsassistenterne i gruppe 1. Søg via nedenstående link senest fredag den 26. juli 2019 1 0 Phoenix 8574601e 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 a DK_OFIR_02 DK Danmark 228 DKK 2019-07-26T00:00:00 0 0 0 0 https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1518&ProjectId=159604&DepartmentId=21790&MediaId=5&SkipAdvertisement=true 0 Europa Danmark Sjælland & øer Storkøbenhavn København 3560614 Hjemmeplejen Amager Daggruppe 1 1 1 Sundparken 17 2300 København S DK Danmark ORS/fd6c8faf_logo.png ORS/Small/fd6c8faf_logo.png 0

DK Danmark Danmark 8 Fuldtid 46 Permanent 791829 KobenhavnsKommuneHrManager Grund Jobannonce på Ofir.dk 159604 0 0 0 10-07-2019 1 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8574601e https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=8574601e https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8574601e&page=ShowJob&component=SendApplicationButton https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=8574601e&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton https://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/4.jpg Med et job indenfor Pleje og omsorg får du en spændende hverdag, der byder på mange nye udfordringer. 1200 800 1 Dansk 3 Læse/ tale 346017 Social- og sundhedsassistent 77 Pleje og omsorg 362187633 mediacenter@of.kk.dk Danmark Danmark 330045463 To engagerede social- og sundhedsassistenter til Plejehjemmet Kærbo Basic Plejehjemmet Kærbo ligger centralt på Østerbro, tæt på Nordhavn station og Østerbrogade og vi søger to nye gode kollegaer til dagvagt. På Kærbo bor 56 unikke beboere, som er meget glade og tilfredse med deres hverdag og som har stor indflydelse på det levede liv på plejecenteret. På Kærbo har vi et godt arbejdsfællesskab og kollegaskab, som er medvirkende til at Kærbo er et sjovt og godt sted at arbejde. Er du et sted i livet hvor du har lyst til nye udfordringer så er Kærbo`s gode kollegaer klar til at tage godt imod dig! Vi er i en spændende faglig udvikling på Kærbo, og der er derfor en masse at lære og udviklingsmuligheder for dig, som har lyst til det om du har erfaring eller er nyuddannet. For stillingerne gælder det, at du som assistent varetager pleje og omsorg samt de sygeplejefaglige opgaver hos de beboere du er kontaktperson for og hos de beboere som har brug for dine særlige kompetencer. Du har et tæt samarbejde med både ledelse, sygeplejerskerne, kvalitets- og udviklingssygeplejersken og vores huslæger. For tiden er vi meget optaget af kvalitetsarbejde gennem den sundhedsfaglige dokumentation, Triage, forbedringsindsatsen og demensindsatsen. Vi glæder os til at tage imod dig og tilbyder en god tryg introduktion med mentorordning på Kærbo. Vi leder efter dig, som: brænder for ældrepleje, og vil gøre en positiv forskel for Kærbos beboere ved at skabe et godt hverdagsliv med medbestemmelse udøver den gode sygepleje, og som ønsker at arbejde for det gode samarbejde mellem beboere, pårørende og kollegaer er fagligt velfunderet og finder såvel pleje som sundhedsfaglig dokumentation vigtig og som har lyst til at være en del af vores udviklingsproces er mødestabil og er en kollega som vi og beboere kan regne med, også i forhold til at løfte opgaverne i flok arbejder med en rehabiliterende tankegang og løbende er bevidst om at støtte beboeren i at bevare sin livskvalitet er anerkendende, medinddragende og på trods af mange bolde i luften kan være handlekraftig. Gerne med godt humør som os andre har erfaring i arbejdet med demente har gode sunde værdier, og kan se sig selv som en del af Kærbos værdisæt. Kan du se dig selv i ovenstående, så er det netop dig vi ønsker som kollega på Kærbo. Vi glæder os til at modtage din ansøgning Ansættelsesforhold Stillingerne er på 35 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2019 eller hurtigst muligt. Mere information Er du blevet nysgerrig så kom forbi og besøg os, eller vil du vide mere om stillingerne, kan du ringe til Henriette Nimb på 2929 6204 eller afdelingsleder Aneela Shah på 6138 5087. Du kan også læse mere på vores hjemmeside: www.plejecentretkaerbo.kk.dk Søg via nedenstående link senest mandag den 22. juli 2019

Plejehjemmet Kærbo ligger centralt på Østerbro, tæt på Nordhavn station og Østerbrogade og vi søger to nye gode kollegaer til dagvagt.

På Kærbo bor 56 unikke beboere, som er meget glade og tilfredse med deres hverdag og som har stor indflydelse på det levede liv på plejecenteret.

På Kærbo har vi et godt arbejdsfællesskab og kollegaskab, som er medvirkende til at Kærbo er et sjovt og godt sted at arbejde. Er du et sted i livet hvor du har lyst til nye udfordringer – så er Kærbo`s gode kollegaer klar til at tage godt imod dig!

Vi er i en spændende faglig udvikling på Kærbo, og der er derfor en masse at lære og udviklingsmuligheder for dig, som har lyst til det – om du har erfaring eller er nyuddannet.

For stillingerne gælder det, at du som assistent varetager pleje og omsorg samt de sygeplejefaglige opgaver hos de beboere du er kontaktperson for – og hos de beboere som har brug for dine særlige kompetencer.

Du har et tæt samarbejde med både ledelse, sygeplejerskerne, kvalitets- og udviklingssygeplejersken og vores huslæger.

For tiden er vi meget optaget af kvalitetsarbejde gennem den sundhedsfaglige dokumentation, Triage, forbedringsindsatsen og demensindsatsen.

Vi glæder os til at tage imod dig – og tilbyder en god tryg introduktion med mentorordning på Kærbo.

Vi leder efter dig, som:

 • brænder for ældrepleje, og vil gøre en positiv forskel for Kærbos beboere ved at skabe et godt hverdagsliv med medbestemmelse
 • udøver den gode sygepleje, og som ønsker at arbejde for det gode samarbejde mellem beboere, pårørende og kollegaer
 • er fagligt velfunderet og finder såvel pleje som sundhedsfaglig dokumentation vigtig og som har lyst til at være en del af vores udviklingsproces
 • er mødestabil – og er en kollega som vi og beboere kan regne med, også i forhold til at løfte opgaverne “i flok”
 • arbejder med en rehabiliterende tankegang og løbende er bevidst om at støtte beboeren i at bevare sin livskvalitet
 • er anerkendende, medinddragende og på trods af mange bolde i luften kan være handlekraftig. Gerne med godt humør som os andre
 • har erfaring i arbejdet med demente
 • har gode sunde værdier, og kan se sig selv som en del af Kærbos værdisæt.

Kan du se dig selv i ovenstående, så er det netop dig vi ønsker som kollega på Kærbo. Vi glæder os til at modtage din ansøgning

Ansættelsesforhold
Stillingerne er på 35 timer ugentligt. Tiltrædelse den 1. august 2019 eller hurtigst muligt.

Mere information
Er du blevet nysgerrig så kom forbi og besøg os, eller vil du vide mere om stillingerne, kan du ringe til Henriette Nimb på 2929 6204 eller afdelingsleder Aneela Shah på 6138 5087.

Du kan også læse mere på vores hjemmeside: www.plejecentretkaerbo.kk.dk

Søg via nedenstående link senest mandag den 22. juli 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png Kærbo København Ø 2019-06-18T16:03:23.597 2019-07-22T00:00:00 330049342 Social- og sundhedsassistent til aftenvagt på Rundskuedagens Plejecenter Basic Vi søger en fast aftenvagt til vores afdeling for borgere med alkoholrelateret demens. Stillingen er på 28-32 timer om ugen efter aftale i fortrinsvis aftenvagt, men m.h.p. at vedligeholde faglige kompetencer vil der minimum være to dagvagter hver 4. uge. Om Rundskuedagens Plejecenter Rundskuedagens Plejecenter er renoveret i 2001 med 2-rums lejligheder med loftlifte, store handicapvenlige badeværelser og dejlige fællesrum. Der er tagterasse og et dejligt gårdmiljø, hvor vi opholder os meget sammen med beboerne om sommeren. Vi bor i centrum af Vesterbro med liv, butikker og cafeer og tæt ved Hovedbanegården Dybbølsbro Station samt bus til døren. Det betyder, at vi bruger nærmiljøet til cafebesøg, tøjindkøb og frisørbesøg for beboerne. Vi er et aktivt og hyggeligt lille plejecenter, der består af to afdelinger med i alt 37 boliger, herunder 16 specialpladser til alkoholdemente. Vores værdigrundlag består i alt af fire værdier: Faglighed Fokus på helhed Værdighed for den enkelte Godt arbejdsmiljø Disse er nærmere beskrevet i det samlede værdigrundlag. Vi har eget køkken bemandet med kokke. Al mad er hjemmelavet og fortrinsvis økologisk 90 . Vi har stort fokus på mad og måltider og er i 2014 blevet profilplejehjem for madentusiaster. Det er derfor vigtigt, at du kan lide god mad og er interesseret i at være en god måltidsvært. Personalegruppen er sammensat af Forstander, en afdelingsleder, sygeplejersker, SOSU-assistenter og -hjælpere og pædagoger. Vi har kontrakt med Træningscentret Vesterbro, hvor vi samarbejder med fysio- og ergoterapeuter. Vi samarbejder ligeledes med vores plejehjemslæge, som kommer fast i huset hver 14. dag. Du bliver en del af teamet på Rundskuedagens Plejecenter og skal sammen med de øvrige medarbejdere varetage pleje og omsorg for beboerne. Vi har og forventer initiativ, engagement, selvstændighed og faglighed. Vi har et ønske og forventning til at, du har eller stræber efter disse egenskaber Er faglig dygtig inden for dit fagområde Har et godt kendskab til dokumentation Kan arbejde reflekterende med afsæt i en sundhedsfremmende og rehabiliterende tankegang Har et godt kendskab til ældre og demensplejen Er idérig og kan se muligheder i at præge og udvikle ældreområdet Er interesseret i gode muligheder for faglig og personlig udvikling og kan lide at have indflydelse på egen arbejdsdag Er udadvendt, da du vil komme til i dagligdagen at få stor kontakt med beboerne, pårørende og kollegerne Er positiv og kan se muligheder frem for begrænsninger Kan handle selvstændigt, tage initiativ, vise engagement, skabe et overblik på selv de kaotiske dage, da ingen dage er ens Har gode samarbejdsevner og bidrager med et godt kammeratskab og et godt arbejdsmiljø Vi har stort fokus på faglighed og udvikling heraf og har kontinuerlig undervisning i alle grundlæggende plejeopgaver ernæring mad og måltider, vandladnings- og afføringsproblemer -udredning, hverdagsrehabilitering, demens, palliativ pleje og naturligvis dokumentation. Plejen tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ressourcer. Din introduktion vil tage udgangspunkt i dine forudsætninger og fremtidige arbejdsområde. Løn- og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune. Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale. Mere information Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Jette Pedersen på 3530 2925. Søg via nedenstående link senest onsdag den 24. juli 2019

Vi søger en fast aftenvagt til vores afdeling for borgere med alkoholrelateret demens.

Stillingen er på 28-32 timer om ugen efter aftale i fortrinsvis aftenvagt, men m.h.p. at vedligeholde faglige kompetencer vil der minimum være to dagvagter hver 4. uge.

Om Rundskuedagens Plejecenter
Rundskuedagens Plejecenter er renoveret i 2001 med 2-rums lejligheder med loftlifte, store handicapvenlige badeværelser og dejlige fællesrum. Der er tagterasse og et dejligt gårdmiljø, hvor vi opholder os meget sammen med beboerne om sommeren.

Vi bor i centrum af Vesterbro med liv, butikker og cafeer og tæt ved Hovedbanegården/Dybbølsbro Station samt bus til døren. Det betyder, at vi bruger nærmiljøet til cafebesøg, tøjindkøb og frisørbesøg for beboerne.

Vi er et aktivt og hyggeligt lille plejecenter, der består af to afdelinger med i alt 37 boliger, herunder 16 specialpladser til alkoholdemente.

Vores værdigrundlag består i alt af fire værdier:

 • Faglighed
 • Fokus på helhed
 • Værdighed for den enkelte
 • Godt arbejdsmiljø

Disse er nærmere beskrevet i det samlede værdigrundlag.

Vi har eget køkken bemandet med kokke. Al mad er hjemmelavet og fortrinsvis økologisk – 90 %. Vi har stort fokus på mad og måltider og er i 2014 blevet profilplejehjem for madentusiaster.

Det er derfor vigtigt, at du kan lide god mad og er interesseret i at være en god måltidsvært.

Personalegruppen er sammensat af Forstander, en afdelingsleder, sygeplejersker, SOSU-assistenter og -hjælpere og pædagoger. Vi har kontrakt med Træningscentret Vesterbro, hvor vi samarbejder med fysio- og ergoterapeuter. Vi samarbejder ligeledes med vores plejehjemslæge, som kommer fast i huset hver 14. dag.

Du bliver en del af teamet på Rundskuedagens Plejecenter og skal sammen med de øvrige medarbejdere varetage pleje og omsorg for beboerne. Vi har og forventer initiativ, engagement, selvstændighed og faglighed.

Vi har et ønske og forventning til at, du har eller stræber efter disse egenskaber

 • Er faglig dygtig inden for dit fagområde
 • Har et godt kendskab til dokumentation
 • Kan arbejde reflekterende med afsæt i en sundhedsfremmende og rehabiliterende tankegang
 • Har et godt kendskab til ældre og demensplejen
 • Er idérig og kan se muligheder i at præge og udvikle ældreområdet
 • Er interesseret i gode muligheder for faglig og personlig udvikling og kan lide at have indflydelse på egen arbejdsdag
 • Er udadvendt, da du vil komme til i dagligdagen at få stor kontakt med beboerne, pårørende og kollegerne
 • Er positiv og kan se muligheder frem for begrænsninger
 • Kan handle selvstændigt, tage initiativ, vise engagement, skabe et overblik på selv de kaotiske dage, da ingen dage er ens
 • Har gode samarbejdsevner og bidrager med et godt kammeratskab og et godt arbejdsmiljø

Vi har stort fokus på faglighed og udvikling heraf og har kontinuerlig undervisning i alle grundlæggende plejeopgaver – ernæring/mad og måltider, vandladnings- og afføringsproblemer/-udredning, hverdagsrehabilitering, demens, palliativ pleje og naturligvis dokumentation.

Plejen tilrettelægges individuelt med udgangspunkt i den enkelte beboers behov og ressourcer.

Din introduktion vil tage udgangspunkt i dine forudsætninger og fremtidige arbejdsområde.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn– og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med Københavns Kommune.

Stillingen er med tiltrædelse den 1. august 2019 eller efter aftale.

Mere information
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte forstander Jette Pedersen på 3530 2925.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 24. juli 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png Rundskuedagen Vesterbro København V 2019-06-26T12:00:16.717 2019-07-24T00:00:00 330049500 To social- og sundhedsassistenter til Hjemmeplejen Indre By/Østerbro Basic Vil du være med til at udvikle og præge den fremtidige hjemmepleje i Indre By Østerbro, så har du muligheden nu. Hjemmeplejen Indre By Østerbro (IBØ) søger to social- og sundhedsassistenter til dagvagt i fast stilling 30-37 timer ugentligt. Hjemmeplejen IBØ er i øjeblikket i gang med en større omstrukturering, der blandt andet medfører oprettelse af en ny servicelovsgruppe og en ny sundhedslovsgruppe. Hjemmeplejen bliver opdelt i tre distrikter, som hver består af to servicelovsgrupper og en sygeplejegruppe. Målet er tættere tværfagligt samarbejde og dermed øget kvalitet af omsorgen og plejen, dette til gavn for borgerne. Vi er en arbejdsplads med cirka 400 medarbejdere, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, farmaceut, elever, terapeuter samt en administrativ stab. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, dygtige og engagerede kolleger samt et positivt og anerkendende arbejdsmiljø. Vi har fokus på kerneopgaven og arbejder helhedsorienteret. Vi løser overdraget sygeplejeopgaver og vægter faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer højt. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang og ser muligheder frem for begrænsninger. Vi forventer, at du er uddannet social- og sundhedsassistent indgår positivt i samarbejdet med de relevante faggrupper er i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver, er ansvarlig og har en anerkendende tilgang til andre er initiativrig, nysgerrig og dit arbejde er præget af overblik og stabilitet kan reflektere over de observationer du gør i dagligdagen, og handle ud fra egne kompetencer har fokus på et godt og aktivt hverdagsliv og det relationelle nærvær til borgerne har lyst til at arbejde målrettet og rehabiliterende for at fremme livskvaliteten hos borgerne ser borgernes pårørende som en vigtig samarbejdspartner har fokus på den gode tone og etisk adfærd, også når det går stærkt taler og skriver dansk er fortrolig med IT og dokumentation er indstillet på at arbejde hver 3. weekend i fra fast rul Løn – og ansættelsesvilkår Løn – og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst Tiltrædelse snarest eller efter aftale. Yderligere oplysninger Fag- og personprofil for social- og sundhedsassistenter kan fremsendes efter ønske. Spørgsmål vedrørende stillingerne kan rettes til gruppeleder Grethe Lieb på 3530 2652 eller gruppeleder Maria Buur Grandahl på 2492 5723. Søg via nedenstående link senest mandag den 15. juli 2019

Vil du være med til at udvikle og præge den fremtidige hjemmepleje i Indre By/Østerbro, så har du muligheden nu.

Hjemmeplejen Indre By/Østerbro (IBØ) søger to social- og sundhedsassistenter til dagvagt i fast stilling 30-37 timer ugentligt.

Hjemmeplejen IBØ er i øjeblikket i gang med en større omstrukturering, der blandt andet medfører oprettelse af en ny servicelovsgruppe og en ny sundhedslovsgruppe. Hjemmeplejen bliver opdelt i tre distrikter, som hver består af to servicelovsgrupper og en sygeplejegruppe. Målet er tættere tværfagligt samarbejde og dermed øget kvalitet af omsorgen og plejen, dette til gavn for borgerne.

Vi er en arbejdsplads med cirka 400 medarbejdere, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, farmaceut, elever, terapeuter samt en administrativ stab. Vi kan tilbyde dig en spændende arbejdsplads i konstant udvikling, dygtige og engagerede kolleger samt et positivt og anerkendende arbejdsmiljø.

Vi har fokus på kerneopgaven og arbejder helhedsorienteret. Vi løser overdraget sygeplejeopgaver og vægter faglig sparring, vidensdeling og udvikling af kompetencer højt. Vi arbejder ud fra den rehabiliterende tankegang og ser muligheder frem for begrænsninger.

Vi forventer, at du

 • er uddannet social- og sundhedsassistent
 • indgår positivt i samarbejdet med de relevante faggrupper
 • er i stand til at prioritere dine arbejdsopgaver, er ansvarlig og har en anerkendende tilgang til andre
 • er initiativrig, nysgerrig og dit arbejde er præget af overblik og stabilitet
 • kan reflektere over de observationer du gør i dagligdagen, og handle ud fra egne kompetencer
 • har fokus på et godt og aktivt hverdagsliv og det relationelle nærvær til borgerne
 • har lyst til at arbejde målrettet og rehabiliterende for at fremme livskvaliteten hos borgerne
 • ser borgernes pårørende som en vigtig samarbejdspartner
 • har fokus på den gode tone og etisk adfærd, også når det går stærkt
 • taler og skriver dansk
 • er fortrolig med IT og dokumentation
 • er indstillet på at arbejde hver 3. weekend i fra fast rul

Løn – og ansættelsesvilkår
Løn – og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst

Tiltrædelse snarest eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Fag- og personprofil for social- og sundhedsassistenter kan fremsendes efter ønske.

Spørgsmål vedrørende stillingerne kan rettes til gruppeleder Grethe Lieb på 3530 2652 eller gruppeleder Maria Buur Grandahl på 2492 5723.

Søg via nedenstående link senest mandag den 15. juli 2019

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png Hjemmeplejen IBØ – Gruppe 4 København Ø 2019-06-26T16:00:47.737 2019-07-15T00:00:00 330050853 Social- og sundhedsassistent til Deborah Centret Basic Er du, som social- og sundhedsassistent, til korte arbejdsdage så se her! Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med kolleger? Vil du være en del af en velfungerende mindre arbejdsplads? Er omstillingsparathed dit kendetegn? Så er du måske vores nye medarbejder. Vi søger en social- og sundhedsassistent i dagvagt pr. 1. august 2019 eller snarest herefter. Stillingen er på 21-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge. Forventelig mødetid er kl. 7.30-13.30. Vi søger en social- og sundhedsassistent, som trives med en vis grad af uforudsigelighed og er meget omstillingsparat er fagligt velfunderet kan varetage daglig pleje af 3-5 beboere og eller delvis springerfunktion i huset er fleksibel og kan justere arbejdet efter beboernes behov med hensyn til tid, sted og metode kan arbejde ud fra fælles mål og tage medansvar for helheden vægter samarbejdet højt, har et positivt livssyn og har fokus på at udnytte kompetencer optimalt kolleger imellem har lyst til indflydelse og udfordringer har et godt overblik og har rummelighed til professionel kontakt med såvel beboere som pårørende Vi tilbyder moderne rammer og mulighed for indflydelse på en spændende og udfordrende arbejdsplads engagerede og dynamiske kolleger løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt kvalifikationer en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt Deborah Centret er et jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores 44 beboere lever indenfor rammerne af den jødiske kultur, herunder kosher-levereglerne. Du behøver ikke at have kendskab til de jødiske leveregler, da grundig oplæring gives. Mere information Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Møller på 8232 5147 eller 4042 6140 eller afdelingsleder Katrine Reffstrup Hansen på 8232 5157 eller 5152 0630. Sammen med din ansøgning bedes du uploade CV, uddannelsesbevis samt eventuel anden relevant dokumentation. Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 23. juli 2019 Samtaler bliver afholdt i uge 30 31.

Er du, som social- og sundhedsassistent, til korte arbejdsdage – så se her!

Brænder du for at yde omsorg og høj faglighed i tæt samarbejde med kolleger? Vil du være en del af en velfungerende mindre arbejdsplads? Er omstillingsparathed dit kendetegn? Så er du måske vores nye medarbejder.

Vi søger en social- og sundhedsassistent i dagvagt pr. 1. august 2019 eller snarest herefter.

Stillingen er på 21-28 timer ugentligt med weekendvagt hver 2. uge. Forventelig mødetid er kl. 7.30-13.30.

Vi søger en social- og sundhedsassistent, som

 • trives med en vis grad af uforudsigelighed og er meget omstillingsparat
 • er fagligt velfunderet
 • kan varetage daglig pleje af 3-5 beboere og/eller delvis springerfunktion i huset
 • er fleksibel og kan justere arbejdet efter beboernes behov med hensyn til tid, sted og metode
 • kan arbejde ud fra fælles mål og tage medansvar for helheden
 • vægter samarbejdet højt, har et positivt livssyn og har fokus på at udnytte kompetencer optimalt kolleger imellem
 • har lyst til indflydelse og udfordringer
 • har et godt overblik og har rummelighed til professionel kontakt med såvel beboere som pårørende

Vi tilbyder

 • moderne rammer og mulighed for indflydelse på en spændende og udfordrende arbejdsplads
 • engagerede og dynamiske kolleger
 • løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt kvalifikationer
 • en arbejdsplads, hvor medarbejdertrivsel vægtes højt

Deborah Centret er et jødisk plejecenter, som har driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vores 44 beboere lever indenfor rammerne af den jødiske kultur, herunder kosher-levereglerne. Du behøver ikke at have kendskab til de jødiske leveregler, da grundig oplæring gives.

Mere information

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Tina Møller på 8232 5147 eller 4042 6140 eller afdelingsleder Katrine Reffstrup Hansen på 8232 5157 eller 5152 0630.

Sammen med din ansøgning bedes du uploade CV, uddannelsesbevis samt eventuel anden relevant dokumentation.

Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 23. juli 2019

Samtaler bliver afholdt i uge 30/31.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png Deborah Centret København Ø 2019-06-28T17:00:10.360 2019-07-23T00:00:00 330050854 Social- og sundhedsassistenter/-hjælpere som skaber øjeblikke for mennesker der fortjener det til dagvagt på Egebo Plejecenter Basic Vi søger dig til et af de vigtigste og mest givende jobs i Danmark, hvor du dagligt gør en forskel for mennesker, der har brug for det. Stillingen er målrettet en social- og sundhedsassistent -hjælper i dagvagt på 35-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Men vigtigst af alt, søger vi dig, der kan skabe værdifulde øjeblikke for vores beboere. Et eksempel på et værdifuldt øjeblik Vi har bedt en af dine måske kommende kolleger, fortælle om et værdifuldt øjeblik, som hun har skabt med en beboer hos os: Når du beder mig beskrive et værdifuldt øjeblik, kommer jeg til at tænke på en demensramt beboer, her hos os. Hvis vi ikke kommer til hende på en helt bestemt måde om morgen, så er hele hendes dag præget af forvirring og frustration. Vi har prøvet forskellige ting af, for at møde hende og til sidst fundet frem til, at en bestemt sang gør beboeren glad. Men det er ikke kun vigtigt, at den bliver sunget, det skal også være på en helt bestemt måde. Det med at finde frem til den rigtige måde at møde det enkelte menneske på, er en kompleks opgave, hvor jeg skal folde al min viden som assistent ud, fortæller Ruchell med et stort smil. Du kan se Ruchells arbejde sammen med beboeren her: Frøken Jytte og Mester Jacob Kan du som Ruchell skabe lignede værdifulde øjeblikke for beboerne? Hvis du kan, så er vi et godt match. Vi ved, at øjeblikke som disse kun opstår, når de nære medarbejdere selvstændigt kan planlægge deres arbejde og aktivt gøre brug af deres personlige og faglige kompetencer. Derfor forventer vi også et personligt engagement, humør og modet til at møde beboerne i deres virkelighed. Vores forventninger til dig, er at du er uddannet social- og sundhedsassistent, alternativ social- og sundhedshjælper kan indgå i et team med social- og sundhedshjælpere og -assistenter, samt andre fagligheder besidder personlige kompetencer som ro, rummelighed, refleksionsevner og en anerkendende adfærd er handlekraftig, energisk og kan bevare overblikket i pressede situationer finder dokumentation vigtig og er god til at formulere dig på skrift kan være en aktiv part i den positive udvikling af Egebo Samarbejde, sparring og faglig udvikling Plejecenter Egebo er et større plejecenter, hvor et godt tværfagligt samarbejde er nøglen til at opnå det bedste for beboerne. At indgå i personalegruppen på Egebo giver derfor gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi lægger derfor vægt på, at dine succeser kommer i spil i vores udvikling som organisation. Praktiske informationer Stillingerne kan tiltrædes den 1. august 2019 eller snarest muligt. Til samtalen bedes du medbringe originalt eksamensbevis og autorisationsnr. Vi gør opmærksom på, at vi indhenter referencer i forbindelse med ansættelsen. Mere information Har du lyst til at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte souschef Naoual Ahabbad på 2444 4385 i tidsrummet kl. 10.00-12.00 mandag til torsdag. Ledelsen, kollegaer og beboer på Plejecenter Egebo glæder sig til at høre fra dig. Søg via nedenstående link senest søndag den 14. juli 2019 Vi holder samtaler i uge 29.

Vi søger dig til et af de vigtigste og mest givende jobs i Danmark, hvor du dagligt gør en forskel for mennesker, der har brug for det. Stillingen er målrettet en social- og sundhedsassistent/-hjælper i dagvagt på 35-37 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. weekend. Men vigtigst af alt, søger vi dig, der kan skabe værdifulde øjeblikke for vores beboere.

Et eksempel på et værdifuldt øjeblik
Vi har bedt en af dine måske kommende kolleger, fortælle om et værdifuldt øjeblik, som hun har skabt med en beboer hos os:

”Når du beder mig beskrive et værdifuldt øjeblik, kommer jeg til at tænke på en demensramt beboer, her hos os. Hvis vi ikke kommer til hende på en helt bestemt måde om morgen, så er hele hendes dag præget af forvirring og frustration. Vi har prøvet forskellige ting af, for at møde hende og til sidst fundet frem til, at en bestemt sang gør beboeren glad. Men det er ikke kun vigtigt, at den bliver sunget, det skal også være på en helt bestemt måde. Det med at finde frem til den rigtige måde at møde det enkelte menneske på, er en kompleks opgave, hvor jeg skal folde al min viden som assistent ud, ” fortæller Ruchell med et stort smil. Du kan se Ruchells arbejde sammen med beboeren her: Frøken Jytte og Mester Jacob

Kan du som Ruchell skabe lignede værdifulde øjeblikke for beboerne?
Hvis du kan, så er vi et godt match. Vi ved, at øjeblikke som disse kun opstår, når de nære medarbejdere selvstændigt kan planlægge deres arbejde og aktivt gøre brug af deres personlige og faglige kompetencer. Derfor forventer vi også et personligt engagement, humør og modet til at møde beboerne i deres virkelighed.

Vores forventninger til dig, er at du

 • er uddannet social- og sundhedsassistent, alternativ social- og sundhedshjælper
 • kan indgå i et team med social- og sundhedshjælpere og -assistenter, samt andre fagligheder
 • besidder personlige kompetencer som;
 • ro, rummelighed, refleksionsevner og en anerkendende adfærd
 • er handlekraftig, energisk og kan bevare overblikket i pressede situationer
 • finder dokumentation vigtig og er god til at formulere dig på skrift
 • kan være en aktiv part i den positive udvikling af Egebo

Samarbejde, sparring og faglig udvikling
Plejecenter Egebo er et større plejecenter, hvor et godt tværfagligt samarbejde er nøglen til at opnå det bedste for beboerne. At indgå i personalegruppen på Egebo giver derfor gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi lægger derfor vægt på, at dine succeser kommer i spil i vores udvikling som organisation.

Praktiske informationer
Stillingerne kan tiltrædes den 1. august 2019 eller snarest muligt.

Til samtalen bedes du medbringe originalt eksamensbevis og autorisationsnr.

Vi gør opmærksom på, at vi indhenter referencer i forbindelse med ansættelsen.

Mere information
Har du lyst til at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte souschef Naoual Ahabbad på 2444 4385 i tidsrummet kl. 10.00-12.00 mandag til torsdag.

Ledelsen, kollegaer og beboer på Plejecenter Egebo glæder sig til at høre fra dig. 

Søg via nedenstående link senest søndag den 14. juli 2019
Vi holder samtaler i uge 29.

ORS/Small/fd6c8faf_logo.png Egebo Bystævneparken Brønshøj 2019-06-28T17:00:14.330 2019-07-14T00:00:00 da-DK

Social- og sundhedsassistenter søges af de bedste kolleger i verden.

Hjemmeplejen Amager, daggruppe 1 søger nye kollegaer, da vi har fået flere spændende opgaver.
Vi søger social- og sundhedsassistenter til dagvagter 32-37 timer om ugen. Vi har 5 weekender på et 12 ugers rul som minimum.

Hjemmeplejen Amager består af fem hjemmeplejegrupper og to sygeplejegrupper. Disse er fordelt på to matrikler. Daggruppe 1 har base i Sundparken.

Vi arbejder tværfagligt og gruppen består af social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og serviceassistenter. Vi har tre teams i gruppen. Vi har et tæt samarbejde med sygeplejen, som er lige ved siden af os.

Som social- og sundhedsassistent er du tilknyttet et team, men vi arbejder på tværs af de tre teams, så du kommer til at lære de andre borgere at kende, idet vi værdsætter faglig sparring højt.
Du kommer til at have mange bolde i luften og to dage er ikke ens. Vi er gode til, at støtte hinanden og bruger hinandens faglige forskelligheder med stor respekt. Vi har stor interesse i helhedsplejen hos borgeren og bruger derfor vores faglighed på at arbejde i den rehabiliterende del af sygeplejen. Vi tror på hjælp til selvhjælp, og du har som social- og sundhedsassistent ansvaret for den rehabiliterende indsats i samarbejde med dine kolleger.

Når vi har komplekse borgere gør vi brug af hinandens kompetencer, og vi syntes selv, at vi supplerer hinanden godt til at kunne løse de forskellige opgaver, vi har.

Vi forventer, at du tager del i opgaverne og er åben og imødekommende. Vores job består meget af soloarbejde ude hos borgerne, men der er altid en ”ven man kan ringe til”, hvis man har brug for det.

Vi sætter stor pris på, at mødes et par gange om dagen, og vi spiser frokost sammen, da vi her får vendt dagens opgaver med hinanden. Vi bruger også tiden på at få dokumentation på plads og vejlede hinanden og andre kollegaer.

Her spørger vores leder også meget ind til, hvordan vores dag er gået og kommer også med konstruktiv feedback på opgaverne.

Vi bruger CURA som dokumentationssystem, så det er en fordel, hvis du har kendskab til det men ikke et krav.

I Hjemmeplejen Amager har social- og sundhedsassistenterne et fælles netværk. Her mødes vi med de andre social- og sundhedsassistenter på tværs af grupperne. Vi bliver undervist i forskellige relevante sygeplejefaglige emner og udvikler også arbejdsgange, der har betydning for social- og sundhedsassistentens kompetenceområder. Det er vi glade for. Vi har også temadage, der i øjeblikket bliver tilrettelagt som heldagsarrangementer.

Vi er en uddannelsesinstitution og tager derfor del i uddannelse af kommende kollegaer, så hvis du er uddannet praktikvejleder er det kun et plus.

Vi savner en kollega, der har interesse for geriatri, gerontopsykiatri og særligt sårbare borgere. Vi ønsker os en kollega, der kommer glad på arbejde, er faglig konstruktiv og deler ud af sin viden. Erfaring indenfor primærsektoren er en fordel men ikke et krav.

Er du nysgerrig på, at blive den kollega vi savner?
Kontakt vores leder Lonnie Hansen på 3530 2300. Du er velkommen til at komme forbi og hilse på – du skal blot lave en aftale med Lonnie.

Hilsen Lonnie og social- og sundhedsassistenterne i gruppe 1.

Søg via nedenstående link senest fredag den 26. juli 2019