Skolesekretær til Specialkompetence Holstebro – Holstebro Kommune – Holstebro

Skolesekretær til Specialkompetence Holstebro - Holstebro Kommune - Holstebro

Trives du med en hverdag, hvor du som afdelingens blæksprutte holder flere bolde i luften på en gang? Og sætter du en ære i at yde god service til vores elever, forældre og medarbejdere med et smil på læben? Vi søger en sekretær til vores administrative team, som skal høre til på vores afdeling på Ellebæk.

Dine primære opgaver
Du vil skulle løse forskellige rutinemæssige og ad hoc opgaver i samarbejde med den øvrige administration. Der er tale om receptionist og sekretæropgaver, hvor det er naturligt fx at tage imod gæster og gøre klar til møder. Derudover er kommunikation en vigtig del af din hverdag, derfor forventer vi, du er god til at formulere dig i skrift og tale. En del af funktionen vil være at bistå teamlederen ved at skrive referater af netværksmøder med pædagogisk indhold.

Du har flair for IT og kan arbejde selvstændigt med de mangeartede opgaver, der er på en skole, fx opgaver i forbindelse med indskrivning af elever, koordinering af bl.a. elevbefordring og journalisering. Opgaver af bogholderimæssig karakter vil også forekomme.

Vi forventer, at du har en relevant uddannelse eller på anden måde have tilegnet dig færdigheder og erfaring med administrativt arbejde.

Administrativt team
Vi er et administrativt team på seks personer – heraf skoleleder, tre teamledere og to sekretærer. Du bliver en del af sekretær gruppen. Din arbejdsplads vil hovedsageligt være på vores autismeafdeling på Ellebæk. Hovedadministrationen er placeret i forbindelse med afd. Storå på Odinsvej, Holstebro.

Om Specialkompetence Holstebro
Specialkompetence Holstebro er en specialskole, der rummer afdelingerne Storå, Nørreland og Ellebæk. Vi underviser elever med generelle indlæringsvanskeligheder. Afdelingen på Ellebæk er målrettet undervisning af elever med vanskeligheder inden for autismespektret. I øjeblikket underviser vi i alt 200 elever, og der er godt 100 ansatte.

Skoledelen er organiseret med Indskoling, Mellemtrin, Udskoling, og på Storå desuden en Multiklasse for elever med multible handicap. Derudover har skolen tre SFH’er tilknyttet afdelingerne Storå, Nørreland og Ellebæk.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Martin Madsen, skoleleder 96 11 53 31 eller sekretær Irene Cortnum Aaberg 96 11 53 34. Du kan også læse om os på specialkompetence.dk

Løn
efter gældende overenskomst.

Tiltrædelse hurtigst muligt, der er tale om en fast stilling på ca. 25 timer.

Ansøgningsfrist
Ansøg elektronisk via Holstebro Kommunes hjemmeside senest 5. august 2019 kl. 8.00.

Der vil være ansættelsessamtaler uge 32 – 2019.