Organisationen Tinghøj søger pædagog til Netværket – Ofir – Kolding

Organisationen Tinghøj søger pædagog til Netværket - Ofir - Kolding

Om jobbet Vi søger en engageret skolepædagog til indskolingen. Stillingen er på 30 timer og indebærer både timer i skolen og i SFOen. Stillingen er tidsbegrænset frem til 31. juli 2020. Vi er en skole og SFO, der er kendetegnet ved høj faglighed, engagerede og nærværende voksne og hvor der er fokus på trivsel. Tiltrædelse 1. oktober 2019. Vi forventer af dig at du er seminarieuddannet pædagog, er fagligt velfunderet, brænder for det pædagogiske arbejde med børn, har lyst og evne til at indgå i et forpligtende samarbejde, er struktureret i din tilgang til arbejdet, har gode evner for klasserumsledelse, har gode kommunikative evner, har gode relations kompetencer, Kunne være skønt, hvis du også har kompetencer inden for drama musik rollespil, kompetencer inden for friluftsliv, kompetencer inden for træværksted, kompetencer inden for idræt bevægelse. Vi tilbyder dig en velfungerende arbejdsplads med engagerede medarbejdere, deltagelse i teamsamarbejde med dygtige og engagerede kolleger, kolleger, der synes, det er vigtigt, at alle børn og voksne har det godt, positive og engagerede forældre, en SFO, hvor der er fokus på udviklende aktiviteter, humor og høj trivsel. Ansættelsesvilkår Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne i Ny løn.