MANGLER DIT ARBEJDSLIV EN EKSTRA DIMENSION? – Landsyd I/S – Esbjerg

MANGLER DIT ARBEJDSLIV EN EKSTRA DIMENSION? - Landsyd I/S - Esbjerg

TEKNISK DESIGNER

I LandSyd har vi plads til en, der både kan give vores tegninger og vores team en ekstra dimension. Vi arbejder meget med tekniske beskrivelser, og udviklingen går i retning af mere og mere information i både små og store projekter. Vi har brug for en, der kan holde styr på de mange dimensioner fra et projekt bliver født til dokumentationen og sagsudarbejdelsen er komplet.

Vi er et team af landinspektører, tekniske designere samt kort- og landmålingsteknikere, der har brug for en kollega, som gerne vil være eksperten på sit område, og som gerne giver en hånd med i afdelingen, når vi har travlt. Du skal være god til at kommunikere med dine kolleger og vores kunder.

Du kommer til at bruge en del forskellige softwaresystemer, som vi selv løbende udvikler for at få det bedste flow mellem opmålingssystemer, vores interne IT-systemer og systemer hos de offentlige myndigheder. Fx får vi i øjeblikket i større og større udstrækning data fra offentlige registre, droner og robotstationer.

Er du nyuddannet, forventer vi en solid teoretisk baggrund. Til gengæld sørger vi for, at du fra dag et bliver tilknyttet en mentor, som giver dig al den erfaring, du har brug for.

Ring til Rasmus Berentzen på 76521109 eller send din ansøgning til reb@landsyd.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.