Ingeniør til idriftsættelse af Odense Letbane – Nyborg – Ofir – Nyborg

Ingeniør til idriftsættelse af Odense Letbane - Nyborg - Ofir - Nyborg

330059196 Phoenix-5f75ce97 1 2019-07-12T16:02:43.930 Ingeniør til idriftsættelse af Odense Letbane Vi søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg på letbanen.

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island og Ghana.

Projektet omkring etablering af Odense Letbane udføres i 2018-2020 i et tæt samarbejde mellem det spanske entreprenørselskab Comsa, portugisiske Efacec og danske Munck Civil Engineering.

Projektet er ambitiøst og komplekst og beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere af forskellig nationalitet, uddannelse og erfaring.

 

Dine primære opgaver:

• Planlægge og gennemføre idriftsættelse, test og tilsyn med de tekniske anlæg, så de lever op til gældende krav, standarder mv.

• Sikre den nødvendige dokumentation af ovennævnte 

• Koordinere test og tilsyn i forhold til tidsplaner og de forskellige leverandører og samarbejdspartnere

• Deltage i møder med Odense Letbane

Arbejdet vil foregå i et tæt samarbejde med øvrige ingeniører i projektet.

Arbejdssproget er primært engelsk. 

 

Vi forventer, at du

• har en uddannelse som elektro-/maskiningeniør eller tilsvarende

• har 5-10 års erfaring fra idriftsættelse af tekniske anlæg (gerne fra togbranchen)

• evner at bevare overblikket i perioder med høj intensitet

• trives i et internationalt miljø og er god til at skabe relationer

• har gode samarbejdsevner på tværs af en organisation

• arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret

• taler og skriver engelsk på rimeligt niveau

• besidder et godt humør 

 

V i tilbyder

• en spændende, varieret og udfordrende stilling

• en dynamisk hverdag med samarbejde på tværs af faggrupper

• personlig og faglig udvikling i jobbet

• gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone

• løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring

• en stærk kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu

 

Tiltrædelse snarest.

Yderligere oplysninger hos Gorm Ellegaard Andersen, tlf. 21843715.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på engelsk via knappen ”Send ansøgning”. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler.

 

Comsa, Munck og Efacec udfører i fællesskab Transport Systems for Odense Letbane – her etableres kontrol- og vedligeholdelsescenter og anlægges infrastruktur i form af afvandingssystem, sporkasse, skinner, signalsystemer, kørestrøm.

Vi søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg på letbanen. Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg. Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island og Ghana. Projektet omkring etablering af Odense Letbane udføres i 2018-2020 i et tæt samarbejde mellem det spanske entreprenørselskab Comsa, portugisiske Efacec og danske Munck Civil Engineering. Projektet er ambitiøst og komplekst og beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere af forskellig nationalitet, uddannelse og erfaring. Dine primære opgaver: • Planlægge og gennemføre idriftsættelse, test og tilsyn med de tekniske anlæg, så de lever op til gældende krav, standarder mv. • Sikre den nødvendige dokumentation af ovennævnte • Koordinere test og tilsyn i forhold til tidsplaner og de forskellige leverandører og samarbejdspartnere • Deltage i møder med Odense Letbane Arbejdet vil foregå i et tæt samarbejde med øvrige ingeniører i projektet. Arbejdssproget er primært engelsk. Vi forventer, at du • har en uddannelse som elektro- maskiningeniør eller tilsvarende • har 5-10 års erfaring fra idriftsættelse af tekniske anlæg (gerne fra togbranchen) • evner at bevare overblikket i perioder med høj intensitet • trives i et internationalt miljø og er god til at skabe relationer • har gode samarbejdsevner på tværs af en organisation • arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret • taler og skriver engelsk på rimeligt niveau • besidder et godt humør Vi tilbyder • en spændende, varieret og udfordrende stilling • en dynamisk hverdag med samarbejde på tværs af faggrupper • personlig og faglig udvikling i jobbet • gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring • en stærk kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu Tiltrædelse snarest. Yderligere oplysninger hos Gorm Ellegaard Andersen, tlf. 21843715. Vi ser frem til at modtage din ansøgning på engelsk via knappen Send ansøgning . Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Comsa, Munck og Efacec udfører i fællesskab Transport Systems for Odense Letbane her etableres kontrol- og vedligeholdelsescenter og anlægges infrastruktur i form af afvandingssystem, sporkasse, skinner, signalsystemer, kørestrøm. 1 0 Phoenix 5f75ce97 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 a DK_OFIR_02 DK Danmark 228 DKK 2019-08-16T00:00:00 0 0 0 0 https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1467&ProjectId=143806&DepartmentId=19974&MediaId=4616&SkipAdvertisement=true 0 Europa Danmark Fyn & Sydfynske øer Fyn Nyborg 3561887 Munck Civil Engineering a/s 1 1 Toftegårdsvej 18 5800 Nyborg DK Danmark ORS/5f75ce97_logo.png ORS/Small/5f75ce97_logo.png 0

DK Danmark Danmark 8 Fuldtid 46 Permanent 793101 Munck-Gruppen Minimum 143806 0 0 0 12-07-2019 1 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5f75ce97 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=5f75ce97 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5f75ce97&page=ShowJob&component=SendApplicationButton https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=5f75ce97&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton https://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/8.jpg Søger du nye udfordringer indenfor Bygge og anlæg? 1200 799 1 Dansk 3 Læse/ tale 311940 Ingeniør 21 Bygge og anlæg 362194058 gea@munck.dk Danmark Danmark 330059188 KS ingeniør til Odense Letbane Basic Vi søger vi en KS ingeniør, der skal vedligeholde og løbende opdatere gældende kvalitetsstyringssystem i projektet. Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en KS ingeniør, der skal vedligeholde og løbende opdatere gældende kvalitetsstyringssystem i projektet. Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island og Ghana. Projektet omkring etablering af Odense Letbane udføres i et tæt samarbejde mellem det spanske entreprenørselskab Comsa, portugisiske Efacec og danske Munck Civil Engineering. Projektet er ambitiøst og komplekst og beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere af forskellig nationalitet, uddannelse og erfaring. Dine opgaver vil bl.a. bestå af at • udarbejde kvalitetssikringsprocedurer og kontrolskemaer • planlægge, gennemføre samt overvåge kontrol og tilsyn • håndtere afvigelser og fravigelser • sikre tilgængelighed og korrekt brug af måle- og testudstyr • sikre overholdelse af gældende lovkrav Vi forventer, at du • har en teknisk baggrund som ingeniør og evt. civilingeniør • har interesse inden for området og gerne erfaring fra lignende stilling • er god til at sætte dig ind i procedurer og standarder og evt. har erfaring med ISO 9001 • er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt (engelsk og gerne dansk) • trives i et internationalt miljø og er god til at skabe relationer • arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret • kender det danske arbejdsmarked, herunder normer og procedurer inden for branchen Erfaring inden for det svejsetekniske område vil være en fordel. Stillingen kræver en god portion personlig robusthed, og arbejdssproget er engelsk. Vi tilbyder • en spændende, varieret og udfordrende stilling • en dynamisk hverdag med samarbejde på tværs af arbejdsområder, sprog og kulturer • personlig og faglig udvikling i jobbet • gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone • løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring • en stærk kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu Der er tale om en permanent fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Hans Frost på mail: hfp@munck.dk. Grundet ferieperiode vil der blive svaret snarest muligt. Vi ser frem til at modtage din ansøgning (gerne på engelsk) via knappen Send ansøgning . Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Comsa, Munck og Efacec udfører i fællesskab Transport Systems for Odense Letbane her etableres kontrol- og vedligeholdelsescenter og anlægges infrastruktur i form af afvandingssystem, sporkasse, skinner, signalsystemer, kørestrøm og 26 stationer. Vi søger vi en KS ingeniør, der skal vedligeholde og løbende opdatere gældende kvalitetsstyringssystem i projektet.

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en KS ingeniør, der skal vedligeholde og løbende opdatere gældende kvalitetsstyringssystem i projektet.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island og Ghana.

Projektet omkring etablering af Odense Letbane udføres i et tæt samarbejde mellem det spanske entreprenørselskab Comsa, portugisiske Efacec og danske Munck Civil Engineering.

Projektet er ambitiøst og komplekst og beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere af forskellig nationalitet, uddannelse og erfaring.

 

Dine opgaver vil bl.a. bestå af at

• udarbejde kvalitetssikringsprocedurer og kontrolskemaer

• planlægge, gennemføre samt overvåge kontrol og tilsyn

• håndtere afvigelser og fravigelser

• sikre tilgængelighed og korrekt brug af måle- og testudstyr

• sikre overholdelse af gældende lovkrav

 

Vi forventer, at du

• har en teknisk baggrund som ingeniør og evt. civilingeniør

• har interesse inden for området og gerne erfaring fra lignende stilling

• er god til at sætte dig ind i procedurer og standarder og evt. har erfaring med ISO 9001

• er god til at kommunikere mundtligt og skriftligt (engelsk og gerne dansk)

• trives i et internationalt miljø og er god til at skabe relationer

• arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret

• kender det danske arbejdsmarked, herunder normer og procedurer inden for branchen

 

Erfaring inden for det svejsetekniske område vil være en fordel.

Stillingen kræver en god portion personlig robusthed, og arbejdssproget er engelsk.

 

Vi tilbyder

• en spændende, varieret og udfordrende stilling

• en dynamisk hverdag med samarbejde på tværs af arbejdsområder, sprog og kulturer

• personlig og faglig udvikling i jobbet

• gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone

• løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring

• en stærk kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu

 

Der er tale om en permanent fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Hans Frost på mail: hfp@munck.dk. Grundet ferieperiode vil der blive svaret snarest muligt.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning (gerne på engelsk) via knappen ”Send ansøgning”. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler.

 

Comsa, Munck og Efacec udfører i fællesskab Transport Systems for Odense Letbane – her etableres kontrol- og vedligeholdelsescenter og anlægges infrastruktur i form af afvandingssystem, sporkasse, skinner, signalsystemer, kørestrøm og 26 stationer.

ORS/Small/466effd6_logo.png Munck Civil Engineering a/s Nyborg 2019-07-12T16:02:16.557 2019-08-16T00:00:00 da-DK

Vi søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg på letbanen.

Vil du være med til at bygge Odense Letbane i et internationalt og fagligt stærkt projektmiljø? Netop nu søger vi en erfaren ingeniør, der skal varetage idriftsættelsen af de tekniske anlæg.

Munck er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed med fokus på udførelse af anlægsprojekter til forbedring af den grundlæggende infrastruktur. Virksomheden er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Polen, Island og Ghana.

Projektet omkring etablering af Odense Letbane udføres i 2018-2020 i et tæt samarbejde mellem det spanske entreprenørselskab Comsa, portugisiske Efacec og danske Munck Civil Engineering.

Projektet er ambitiøst og komplekst og beskæftiger på nuværende tidspunkt en lang række medarbejdere af forskellig nationalitet, uddannelse og erfaring.

Dine primære opgaver:

• Planlægge og gennemføre idriftsættelse, test og tilsyn med de tekniske anlæg, så de lever op til gældende krav, standarder mv.

• Sikre den nødvendige dokumentation af ovennævnte 

• Koordinere test og tilsyn i forhold til tidsplaner og de forskellige leverandører og samarbejdspartnere

• Deltage i møder med Odense Letbane

Arbejdet vil foregå i et tæt samarbejde med øvrige ingeniører i projektet.

Arbejdssproget er primært engelsk. 

Vi forventer, at du

• har en uddannelse som elektro-/maskiningeniør eller tilsvarende

• har 5-10 års erfaring fra idriftsættelse af tekniske anlæg (gerne fra togbranchen)

• evner at bevare overblikket i perioder med høj intensitet

• trives i et internationalt miljø og er god til at skabe relationer

• har gode samarbejdsevner på tværs af en organisation

• arbejder struktureret, systematisk og resultatorienteret

• taler og skriver engelsk på rimeligt niveau

• besidder et godt humør 

V i tilbyder

• en spændende, varieret og udfordrende stilling

• en dynamisk hverdag med samarbejde på tværs af faggrupper

• personlig og faglig udvikling i jobbet

• gode kolleger med en humoristisk og uformel omgangstone

• løn efter kvalifikationer, pension og sundhedsforsikring

• en stærk kultur med fokus på enkelhed, respekt og rettidig omhu

Tiltrædelse snarest.

Yderligere oplysninger hos Gorm Ellegaard Andersen, tlf. 21843715.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning på engelsk via knappen ”Send ansøgning”. Vi gennemgår ansøgninger og indkalder løbende til samtaler.

Comsa, Munck og Efacec udfører i fællesskab Transport Systems for Odense Letbane – her etableres kontrol- og vedligeholdelsescenter og anlægges infrastruktur i form af afvandingssystem, sporkasse, skinner, signalsystemer, kørestrøm.