Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital – Kolding – Ofir – Kolding

Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital - Kolding - Ofir - Kolding

330051865 Phoenix-40ca3a49 1 2019-07-01T15:01:05.440 Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

Brænder du for at blive en del af den daglige kontrol af vaskeriydelserne til Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital? Kan du styre levering af kontraktlige ydelser fra en privat leverandør, og kan du internt sikre efterlevelsen af det aftalte linned og beklædningssortiment, men også sikre udvikling af vaskeriydelserne via en analytisk og struktureret kvalitetstankegang?

Hvis ja, så søger Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital en fælles controller med en bred kontaktflade både internt og eksternt, som ønsker at blive del af teamene på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital med ansvar for vaskeriydelserne. Din arbejdstid vil være fordelt med 3 arbejdsdage pr. uge (60 %) hos Sygehus Lillebælt og 2 arbejdsdage pr. uge (40 %) hos Odense Universitetshospital.

Ansvarlig for at drive og facilitere den daglige kontrol af vaskeriydelserne

I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital forventes følgende:

?at du løbende sikrer controlling eksternt i forhold til det aftalte kontraktgrundlag og internt i forhold til det aftalte linned og beklædningssortiment på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

?at du bidrager til at forbedre driftsøkonomi, service og tilfredshed hos Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital ved optimering af vaskeriydelserne i samarbejde med brugerne og den private leverandør

?at du er en holdspiller, som gerne vil gøre en forskel og yde en høj service

Udadvendt fælles controller

I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du via løbende kommunikation sikre den nødvendige forståelse for vaskeriydelserne på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital hos brugerne og den private leverandør. Som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du være en udadvendt, positiv og engageret controller, der forstår at sparre med brugerne og dine teamkolleger.

Dine kvalifikationer

Du har en baggrund som controller med praktisk erfaring indenfor kvalitetskontrol, runderinger og tilsyn. Du har arbejdet med de infektionshygiejniske retningslinjer for tekstiler til flergangsbrug. Du er analytisk og struktureret med en stærk kvalitetstankegang. Du er talstærk og kan formidle data og budskaber, såvel mundtligt som skriftlig. Du må gerne have en god forståelse for arbejdsgangene på danske sygehuse.

Ansættelse

Du ansættes i Portørafdelingen under Serviceafdelingen på Sygehus Lillebælt og refererer til souschefen i Portørafdelingen med tjenestested på alle 3 matrikler i Sygehus Lillebælt og 2 matrikler i Odense Universitetshospital (Vejle, Kolding, Middelfart, Odense og Svendborg).

Løn efter gældende overenskomst.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 07-08-2019.

Vi holder ansættelsessamtaler den 15-08-2019 efter kl. 12.

Tiltrædelse 01-01-2020.

Vil du høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte souschef Gurli Evershed, tlf. 29 67 36 27.

 

Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital Brænder du for at blive en del af den daglige kontrol af vaskeriydelserne til Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital? Kan du styre levering af kontraktlige ydelser fra en privat leverandør, og kan du internt sikre efterlevelsen af det aftalte linned og beklædningssortiment, men også sikre udvikling af vaskeriydelserne via en analytisk og struktureret kvalitetstankegang? Hvis ja, så søger Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital en fælles controller med en bred kontaktflade både internt og eksternt, som ønsker at blive del af teamene på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital med ansvar for vaskeriydelserne. Din arbejdstid vil være fordelt med 3 arbejdsdage pr. uge (60 ) hos Sygehus Lillebælt og 2 arbejdsdage pr. uge (40 ) hos Odense Universitetshospital. Ansvarlig for at drive og facilitere den daglige kontrol af vaskeriydelserne I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital forventes følgende: ?at du løbende sikrer controlling eksternt i forhold til det aftalte kontraktgrundlag og internt i forhold til det aftalte linned og beklædningssortiment på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital ?at du bidrager til at forbedre driftsøkonomi, service og tilfredshed hos Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital ved optimering af vaskeriydelserne i samarbejde med brugerne og den private leverandør ?at du er en holdspiller, som gerne vil gøre en forskel og yde en høj service Udadvendt fælles controller I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du via løbende kommunikation sikre den nødvendige forståelse for vaskeriydelserne på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital hos brugerne og den private leverandør. Som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du være en udadvendt, positiv og engageret controller, der forstår at sparre med brugerne og dine teamkolleger. Dine kvalifikationer Du har en baggrund som controller med praktisk erfaring indenfor kvalitetskontrol, runderinger og tilsyn. Du har arbejdet med de infektionshygiejniske retningslinjer for tekstiler til flergangsbrug. Du er analytisk og struktureret med en stærk kvalitetstankegang. Du er talstærk og kan formidle data og budskaber, såvel mundtligt som skriftlig. Du må gerne have en god forståelse for arbejdsgangene på danske sygehuse. Ansættelse Du ansættes i Portørafdelingen under Serviceafdelingen på Sygehus Lillebælt og refererer til souschefen i Portørafdelingen med tjenestested på alle 3 matrikler i Sygehus Lillebælt og 2 matrikler i Odense Universitetshospital (Vejle, Kolding, Middelfart, Odense og Svendborg). Løn efter gældende overenskomst. Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 07-08-2019. Vi holder ansættelsessamtaler den 15-08-2019 efter kl. 12. Tiltrædelse 01-01-2020. Vil du høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte souschef Gurli Evershed, tlf. 29 67 36 27. 1 0 Phoenix 40ca3a49 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 a DK_OFIR_02 DK Danmark 228 DKK 2019-08-05T00:00:00 0 0 0 0 https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=198&ProjectId=208024&DepartmentId=10927&MediaId=5&SkipAdvertisement=true 0 Europa Danmark Jylland Syd- og Sønderjylland Kolding 3555411 IT- og Serviceafdelingen, Sygehus Lillebælt 1 1 Sygehusvej 24 6000 Kolding DK Danmark ORS/40ca3a49_logo.png ORS/Small/40ca3a49_logo.png 0 DK Danmark Danmark 8 Fuldtid 46 Permanent 786258 RegionSyddanmark Minimum 208024 0 0 0 01-07-2019 1 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40ca3a49 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=40ca3a49 https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40ca3a49&page=ShowJob&component=SendApplicationButton https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=40ca3a49&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButton 1 Dansk 3 Læse/ tale 937348 Controller 3 Økonomi 362162491 birgitte.revsbeck.hansen@rsyd.dk Danmark Danmark 330051440 Financial Controller søges til R82 A/S i Gedved ved Horsens Basic Vil du gerne være en del af en markedsledende international virksomhed i vækst, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre? Har du en regnskabsmæssig baggrund, er du en teamplayer, og har du erfaring med all-round økonomiopgaver i en produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi gerne vi have med på holdet hos R82 A S. Om stilingen Som regnskabschefens højre hånd, bliver du en del af et dedikeret team på fire medarbejdere, som samarbejder og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder. Dine arbejdsopgaver er alsidige og spænder fra kredit- og debitrelaterede opgaver til finans- og controllingopgaver og vil primært indbefatte følgende: Debitoransvarlig bogføring af betalinger samt opfølgning Anlægskartotek Udviklingsprojekter afstemning samt budgetopfølgning Bankafstemning Momsindberetning Statistik indberetninger Måneds- og årsrapportering Analyser Koncernindberetning Diverse ad hoc-opgaver Om dig Du har en regnskabsmæssig baggrund og har erfaring med flere af ovenstående opgaver fra en lignende stilling. Du har en indgående forståelse for økonomisk styring og er en kompetent IT-bruger i Excel. Har du erfaring med Navision samt kendskab til momsregler, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Derudover er du velformuleret på engelsk både i skrift og tale. Som person er du ansvarsbevidst og detaljeorienteret, og du trives med at være bindeled til de forskellige afdelinger internt i virksomheden. Du har en positiv indstilling til dine omgivelser, og du motiveres af både at løse rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter. Virksomheden tilbyder En alsidig deltidsstilling (30-32 timer) i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og er kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. Stillingen indbefatter på sigt et udviklingspotentiale inden for koncernen. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som indbefatter pension, kantineordning og sundhedsforsikring. Vi glæder os til at høre fra dig JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Kandidatudvælgelse og indkaldelse til samtale igangsættes i uge 32 33. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. 45 30 85 13 31. Grundet ferie besvares spørgsmål fra 1.- 4. juli og igen fra uge 32 og frem. Om R82 A S R82 contributes in fulfilling the increasing demand for high quality aids and appliances designed for children and teenagers with special needs. Better products mean better quality of life for our users throughout the world. Based in Denmark with Sales Companies and Sales Representatives in 8 different countries, we develop and produce products tailored to individual needs Through comprehensive development R82 is constantly moving forward – but without compromising quality of service and closeness to the customer. With distributors in more than 40 countries spread over most of the globe, R82 ensure personal support even after the product has been delivered. As part of the Etac Group, we believe that everyone should be able to live a free and independent life and pursue their dreams regardless of any physical circumstances. Read more about R82 here: www.R82.org Vil du gerne være en del af en markedsledende international virksomhed i vækst, som hver dag arbejder på at gøre hverdagen lettere for andre? Har du en regnskabsmæssig baggrund, er du en teamplayer, og har du erfaring med all-round økonomiopgaver i en produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi gerne vi have med på holdet hos R82 A/S.

Om stilingen
Som regnskabschefens højre hånd, bliver du en del af et dedikeret team på fire medarbejdere, som samarbejder og hjælper hinanden på tværs af arbejdsområder. Dine arbejdsopgaver er alsidige og spænder fra kredit- og debitrelaterede opgaver til finans- og controllingopgaver og vil primært indbefatte følgende:

  • Debitoransvarlig – bogføring af betalinger samt opfølgning
  • Anlægskartotek
  • Udviklingsprojekter – afstemning samt budgetopfølgning
  • Bankafstemning
  • Momsindberetning
  • Statistik indberetninger
  • Måneds- og årsrapportering
  • Analyser
  • Koncernindberetning
  • Diverse ad hoc-opgaver

Om dig
Du har en regnskabsmæssig baggrund og har erfaring med flere af ovenstående opgaver fra en lignende stilling. Du har en indgående forståelse for økonomisk styring og er en kompetent IT-bruger i Excel. Har du erfaring med Navision samt kendskab til momsregler, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Derudover er du velformuleret på engelsk både i skrift og tale.

Som person er du ansvarsbevidst og detaljeorienteret, og du trives med at være bindeled til de forskellige afdelinger internt i virksomheden. Du har en positiv indstilling til dine omgivelser, og du motiveres af både at løse rutineopgaver og opgaver af mere kompleks karakter.

Virksomheden tilbyder
En alsidig deltidsstilling (30-32 timer) i en spændende virksomhed, som er på forkant med udviklingen og er kendetegnet ved en god virksomhedskultur, social ansvarlighed, et godt kollegialt fællesskab og en uformel omgangstone. Stillingen indbefatter på sigt et udviklingspotentiale inden for koncernen. Du tilbydes en attraktiv lønpakke, som indbefatter pension, kantineordning og sundhedsforsikring.

Vi glæder os til at høre fra dig 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Kandidatudvælgelse og indkaldelse til samtale igangsættes i uge 32/33. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ane Dam Plougmann på tlf. +45 30 85 13 31. Grundet ferie besvares spørgsmål fra 1.- 4. juli og igen fra uge 32 og frem.

Om R82 A/S
R82 contributes in fulfilling the increasing demand for high quality aids and appliances designed for children and teenagers with special needs. Better products mean better quality of life for our users throughout the world. Based in Denmark with Sales Companies and Sales Representatives in 8 different countries, we develop and produce products tailored to individual needs Through comprehensive development R82 is constantly moving forward – but without compromising quality of service and closeness to the customer. With distributors in more than 40 countries spread over most of the globe, R82 ensure personal support – even after the product has been delivered.

As part of the Etac Group, we believe that everyone should be able to live a free and independent life and pursue their dreams regardless of any physical circumstances.

Read more about R82 here: www.R82.org

ORS/Small/0895b23d_logo.png JKS A/S Horsens 2019-07-01T12:00:33.310 2019-07-26T00:00:00 da-DK

Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

Controller for vaskeriydelserne i Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

Brænder du for at blive en del af den daglige kontrol af vaskeriydelserne til Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital? Kan du styre levering af kontraktlige ydelser fra en privat leverandør, og kan du internt sikre efterlevelsen af det aftalte linned og beklædningssortiment, men også sikre udvikling af vaskeriydelserne via en analytisk og struktureret kvalitetstankegang?

Hvis ja, så søger Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital en fælles controller med en bred kontaktflade både internt og eksternt, som ønsker at blive del af teamene på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital med ansvar for vaskeriydelserne. Din arbejdstid vil være fordelt med 3 arbejdsdage pr. uge (60 %) hos Sygehus Lillebælt og 2 arbejdsdage pr. uge (40 %) hos Odense Universitetshospital.

Ansvarlig for at drive og facilitere den daglige kontrol af vaskeriydelserne

I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital forventes følgende:

?at du løbende sikrer controlling eksternt i forhold til det aftalte kontraktgrundlag og internt i forhold til det aftalte linned og beklædningssortiment på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital

?at du bidrager til at forbedre driftsøkonomi, service og tilfredshed hos Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital ved optimering af vaskeriydelserne i samarbejde med brugerne og den private leverandør

?at du er en holdspiller, som gerne vil gøre en forskel og yde en høj service

Udadvendt fælles controller

I rollen som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du via løbende kommunikation sikre den nødvendige forståelse for vaskeriydelserne på Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital hos brugerne og den private leverandør. Som fælles controller for Sygehus Lillebælt og Odense Universitetshospital skal du være en udadvendt, positiv og engageret controller, der forstår at sparre med brugerne og dine teamkolleger.

Dine kvalifikationer

Du har en baggrund som controller med praktisk erfaring indenfor kvalitetskontrol, runderinger og tilsyn. Du har arbejdet med de infektionshygiejniske retningslinjer for tekstiler til flergangsbrug. Du er analytisk og struktureret med en stærk kvalitetstankegang. Du er talstærk og kan formidle data og budskaber, såvel mundtligt som skriftlig. Du må gerne have en god forståelse for arbejdsgangene på danske sygehuse.

Ansættelse

Du ansættes i Portørafdelingen under Serviceafdelingen på Sygehus Lillebælt og refererer til souschefen i Portørafdelingen med tjenestested på alle 3 matrikler i Sygehus Lillebælt og 2 matrikler i Odense Universitetshospital (Vejle, Kolding, Middelfart, Odense og Svendborg).

Løn efter gældende overenskomst.

Vi skal have modtaget din ansøgning senest onsdag den 07-08-2019.

Vi holder ansættelsessamtaler den 15-08-2019 efter kl. 12.

Tiltrædelse 01-01-2020.

Vil du høre mere om stillingen, skal du være velkommen til at kontakte souschef Gurli Evershed, tlf. 29 67 36 27.