Universitetspraktikant til DanskerBingo og Tabu på P3 – DR – Copenhagen

Universitetspraktikant til DanskerBingo og Tabu på P3 - DR - Copenhagen

Universitetspraktikant til DanskerBingo og Tabu på P3

Kan du kende en god historie, når du ser den? Elsker du at tale om alt fra følelser og fester til nye trends og ømme tabuer? Så er du måske DanskerBingo og Tabu’s nye universitetspraktikant.

Vi kaster dig ud i radiomediets fedeste discipliner, fra idéudvikling, klip af indslag og podcast, reportager og oplining af gæster og du får mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks sjoveste og skarpeste værter, producere og journalister.

Til gengæld forventer vi, at du er fuld af idéer, humor og uhøjtidelighed, for du bliver en vigtig del af redaktionerne bag to af Danmarks bedste radioprogrammer til unge. Vi har hjertet med i det, vi laver, og vi forventer, at du har det samme.

På DanskerBingo jagter vi hver dag de bedste historier fra vores lyttere, og i Tabu giver vi det ærlige, undersøgende og underholdende blik på alt det der er svært at tale højt om.

Vi forestiller os, at du læser din bachelor, men vi går meget mere op i din personlighed end i dit CV. Teknisk forståelse vil dog være et plus, da du kommer til at arbejde med vores redigeringsprogrammer.

Praktikken er ulønnet og ca. 37 timer om ugen fra mandag til fredag.

Praktikken løber et semester fra 15. august 2019 til december 2019, og foregår i DR Byen, der har metro lige til døren.

Har du spørgsmål, så skriv til redaktør Henrik Nylander Svoldgaard på hnys@dr.dk