PLADESMED MED SMAG FOR MEKANISK ARBEJDE – København – Ofir – København

PLADESMED MED SMAG FOR MEKANISK ARBEJDE - København - Ofir - København

Er du pladesmeden der har lyst at veksle mellem plade arbejde og mekanisk arbejde? Så er du måske vores nye pladesmed. Bliv en del af et autoværksted, hvor du specialiserer dig i franske biler og bliver en af de bedste inden for dit felt.

Hos Franske Biler har vi 30 års erfaring med Citroën, Peugeot og nu også Renault. Vi har succes, fordi vi tilbyder topspecialiseret viden om netop disse 3 bilmærker. Og så tilbyder vi vores kunder en helt igennem professionel service og oplevelse.

På værkstedet får du 9 gode kolleger – vi sætter pris på at holde den gode tone, og vi har alle fokus på at skabe et rart arbejdsmiljø.

Som vores kommende pladesmed står du for at pladearbejde taksering mv. Men du udfører også klassiske mekaniske opgaver.
Hos os bestemmer du selv, hvor meget kundekontakt du vil have. Og du kan glæde dig til at arbejde med det nyeste udstyr på markedet – og få medindflydelse på, hvad vi skal investere i fremover.

Her får du mulighed for at udvikle dig og holde dig opdateret inden for dit felt. Du vil løbende blive sendt på diverse kurser og efteruddannelse, så du altid er på forkant med den nyeste viden. Og så tilbyder vi en god løn og sundhedsordning.

•Du er uddannet pladesmed. .

•Du har gerne haft din første praktiske erfaring – enten fra et frit eller et autoriseret værksted.

•Du er lidt af en bilnørd, som har lyst til at blive ekspert i vores 3 bilmærker.

•Du sætter en ære i at udføre kvalitets arbejde.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, så tøv ikke med at sende din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til ejer Morten Krebs via knappen “Send ansøgning”. Har du spørgsmål, eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores pladesmed, så er du velkommen til at sende en mail til Morten Krebs på .

Vi glæder os til at høre fra dig.