Ambitiøs og dedikeret kunde-/personalekonsulent med fokus på salg og relationsudvikling til JKS i Holstebro – Ofir – Holstebro

Ambitiøs og dedikeret kunde-/personalekonsulent med fokus på salg og relationsudvikling til JKS i Holstebro - Ofir - Holstebro

Er du salgsminded og resultatorienteret, og trives du i et spændende og udfordrende job på en dynamisk arbejdsplads med ambitiøse målsætninger?

Vi har forrygende travlt og søger derfor en konsulent til vores team i Holstebro. Dit primære fokus vil være på salg, hvor du skal sikre den fortsatte positive udvikling i Holstebro og omegn via salgsaktiviteter til eksisterende såvel som potentielle kunder. Der er tale om en fast stilling, og du bliver en del af et engageret team, som tæller fire kompetente og erfarne konsulenter. Derudover er der tilknyttet rekrutteringskonsulenter fra vores JKS CAREER Team. Sidst men ikke mindst samarbejder vi med vores kollegaer i Tyskland, Norge og Sverige. JKS er Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau, og vi tilbyder et spændende og udfordrende job på en meget dynamisk arbejdsplads med positive kollegaer, loyale kunder og tilfredse medarbejdere. Der er altid sparring at hente overalt i organisationen, og du har ekspertisen lige ved hånden, hvis du får brug for det. JKS er præget af en åben og hjælpsom kultur, hvor vi står sammen og bakker op om hinanden. Arbejdsopgaver 

  • Opsøgende salgsaktiviteter i forhold til nye kunder
  • Igangsættelse og varetagelse af salgsaktiviteter til eksisterende kunder
  • Løbende opfølgning på salget samt koordinering af salgsindsatserne
  • Aktiv deltagelse i salget med både booking og afholdelse af kundebesøg
  • Deltagelse i relevante netværk og messer 
  • Booking af vikarer og andet administrativt arbejde 
  • Derudover vil du som en del af vores Staffing Team tage del i de daglige opgaver på kontoret, hvor vi løbende behandler ordrer for vores mange kunder. Her er dit primære fokus at sikre et optimalt match mellem kunde og kandidat. Det er derfor vigtigt, at du gennem tæt samarbejde både internt og eksternt skaber en god og respektfuld dialog såvel med kunder som kandidater. Du vil ligeledes skulle udarbejde stillingsopslag samt afholde samtaler med potentielle vikarer og kandidater. Kandidatprofil Vores nye konsulent kan med fordel have erfaring fra branchen, men det er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har lysten til at blive en rigtig JKS’er med passion, dedikation og en meget ambitiøs tilgang til jobbet. Du bor i området og har erfaring med salg – gerne med salg af serviceydelser eller lignende. Som person er du tillidsskabende og troværdig, og du sætter en ære i at være en dygtig og løsningsorienteret partner for kunderne. Du tænker og arbejder selvstændigt og trives med løbende koordinering med dit team. Din vilje, dit engagement og din positive indstilling gælder både overfor kunder, vikarer og kollegaer. Du er proaktiv og løsningsorienteret af natur og trives med konkurrence og målsætninger, som ligger i den høje ende i forhold til branchen. Troværdighed, ærlighed, oprigtighed og vedholdenhed hører til dine personlige værdier. JKS tilbyder  Et spændende og udfordrende job med masser af ansvar og udvikling for den, der kan og vil. Du tilbydes faglig og personlig udvikling i en dynamisk organisation med en flad struktur, hvor stolthed, tillid og ansvar går hånd i hånd. Du får en bred kontaktflade på tværs af virksomheden, hvor der altid er mulighed for faglig sparring med kompetente kollegaer. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, hvor der tages udgangspunkt i dine kvalifikationer. Tiltrædelse Hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Kontakt Vi indkalder relevante kandidater til samtaler løbende, så vi opfordrer interesserede kandidater til at søge snarest muligt. Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag hurtigst muligt via Søg stillingen nedenfor. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. Søg hurtigst muligt, da vi indkalder til samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte regionschef Susanne Moltsen på tlf. +45 61 630 786.